x

Stanija rida zbog Lune Đogani! Polivali su je, vrijeđali... Samo joj je još ovo trebalo! Zakukala kao nikada prije: Ja ovdje ne pripadam!

Stanija Dobrojević otišla je u Rajski vrt da popriča sa Drvetom mudrosti, gdje su je i ponijele emocije, pa je zaplakala kao malo dijete. Govoreći o tome kako se osjeća, više nije mogla da izdrži.

"Problem je što se sve dešavalo sinoć. Mnogo su mi loše pala pitanja... Svi Kijini prijatelji su prešli na Luninu stranu. Mića me polivao i vrijeđao. Luna se baš pokazala kakva je. Ona je razmažena, drama, ljubomora i pakost... sve ja to vidim iz njenog pogleda! Nemam ništa protiv nje. Kad mi je Marija spomenula rat, to me uništilo, poslije sam plakala... Sve sam mogla da prođem ovdje, ali to me baš ubolo onako u ranu. Osjećam negativnu energiju, ovdje radim jogu. Sjedim sama, znam da Marijanu treba da treniram. Svi nalaze mane. Osjećam se krivom jer sam joj rekla da ne jede, a onda je bio onaj težak zadatak, pa joj se slošilo. Mnogo sam usamljena. Ja ovdje ne pripadam. Svaka njima svima čast. Da mi neko psuje majku, brata i oca..." jadala se starleta.


Na pitanje koje su je Lunine riječi najviše pogodile, rekla je:

"Nisu riječi, već postupci. Ja mogu da je ne vidim ovdje... Mnogo dramatizuje. Priča da je samo imala odnose sa Gastozom, tu drami. Slučajno sam naletjela na Marka na žurki. Rekla sam im: 'Izvini'. Poslije me Mića stavi sa Markom za potrčka. Ne mogu više! Još mi samo to fali. Neću da se njen ku**arluk iz prve sezone pere preko mene. Sad čujem da mi je rekla da se j**em na žurki. I ovo sinoć... Marijana mi je čudna bila jutros. Svi su skočili na mene", suzdržavala je suze ona, pa priznala da joj je Vladimir sve vrijeme u mislima.

"Prvo mi pada on na um. Sve me ovo podsjeća na njega, iskreno", rekla je Stanija.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.