x

Stanija ulazi u Bijelu kuću sa svojim obezbjeđenjem: Čuvaće je od Kristijana 24 sata!

Starleta Stanija Dobrojević ozbiljno je zabrinuta za svoju bezbjednost otkako joj je bivši prijatelj Kristijan Golubović javno zaprijetio sm.ću, te je zbog toga riješila da u "Zadruzi 4" ništa ne prepusti slučaju!

Naime, starleta uskoro planira da se useli u "Bijelu kuću", a sa sobom će navodno povesti i svoje lično obezbjeđenje. Kako nam je ispričao izvor blizak starleti, Stanija je angažovala navodno dva momka koji će joj biti na raspolaganju 24 sata dnevno i koji će reagovati samo u njenim sukobima sa Golubovićem.


- Stanija i Kristijan su se mjesecima pred početak „Zadruge 4“ prepucavali, ali kada je Golubović javno obećao da će je ub.ti bude li mu ikada spomenula kćerku, shvatila je da je vrag odnio šalu. Budući da se bliži njen ulazak u rijaliti, odlučila je da ništa ne prepusti slučaju i da angažuje svoje lično obezbjeđenje koje će je 24 sata štititi od Kristijana - priča izvor.


- Svaki učesnik rijalitija „Zadruga“ je potpuno bezbjedan, budući da na imanju postoji nekoliko momaka koji obezbjeđuju učesnike i koji intervenišu svaki put kada situacija može da postane incidentna. Ali, uprkos tome, Stanija je zamolila produkciju da joj omoguće da uvede i svoje obezbjeđenje, a oni su joj izašli u susret.


- Za nekoliko dana planira da uđe u „Zadrugu“, a tada će početi pravi spektakl između nje i Kristijana. Zbog toga se posljednjih dana nikome ne javlja i skuplja snagu za 10 mjeseci koje će provesti u rijalitiju - kaže izvor na kraju.

.

.

.

.


Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.