x

Stanija ulazi u Zadrugu: Evo šta je rekla pred ulazak! (Foto)

Pored novih učesnika i mnogi stari učesnici rijalitija “Zadruga” naći će se od septembra u četvrtoj sezoni spomenutog rijaliti programa.

Pored Mikija Đuričića i Kristijana Kikija Golubovića koji su potpisali ugovor za ulazak sa čelnicima ružičaste televizije, ostaje veliko pitanje ko će se još naći na poznatom imanju u Šimanovcima.

Starleta Stanija Dobrojević, koja je bila učesnica u drugoj sezoni “Zadruge”, podgrijala je priče o svom ulasku i u četvrtu sezonu današnjom objavom na društvenoj mreži Instagram.


Ona je danas posjetila Pink televiziju , što je zabilježila i kamerom svog telefona, dok je u opisu samo kratko napisala: “Kod Velike šefice na razgovor”. Ovo je bilo dovoljno da potvrdi sumnje da ćemo je od septembra gledati na malim ekranima, i to zajedno sa Kristijanom Golubovićem.


Da podsjetimo, Kristijan i Stanija bili su nerazdvojni na “Farmi” 6, a mnogi i dalje sumnjaju da je među njima bilo nečeg više od prijateljstva, bar ako je sudeći po vrelim kadrovima. Po završetku “Farme” njih dvoje nisu bili u sjajnim odnosima, a starleta je čak priznala i da joj je Kristijan tražio polovinu prve nagrade, što mu je ona i dala.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.