x

Stanija zaratila sa Anom: Šm*češ bijelo, bila si se Slobom, plaćaju te za pare! Koraćeva: Tebe je j**ao oženjen čovjek, pa te pretukla njegova žena!

Stanija Dobrojević u lice je sasula Ani Korać šta sve misli o njoj. Dobrojevićeva je podsjetila na to da je Ani Kristina Kockar bila prijateljica, a da je ona njoj, kako tvrdi, iza leđa bila u vezi sa Slobom Radanovićem. Optužila ju je čak i da je koristila d*ogu.

Osim toga, Stanija je prozvala Koraćevu na prepiske u kojima od čovjeka koji je ubijen, traži k*kain. A prozvala ju je i da je drugarica podvodi i zatražila joj je da objasni odakle joj skupocijeni satovi i automobili, odnosno od čega je sve to zaradila.


"Neke stvari postoje. Za sve ove spomenute imam samo nešto. Nudim ti 50.000 eura da idemo na poligraf, da mi nađete sa dokazima da sam bila u tom smislu sa njima. Za sve ove koji pričaju to za mene, evo nudim to. Godinama sam se slikala gola. Pros*ituke su zaštićene kao bijeli medvedi. Što se tiče Kije, ona je nju izdala, bila je sa Slobom. Imaš prepiske svakakve sa onim likom koji više nije živ", govorila je Stanija.


"Po*ebala si se s Slobom. Mogla si budeš odana svojoj prijateljici znaš kojoj, a ovoj iz rijalitija nisi. Izašle su ti prepiske sa čovjekom, on je ubijen: Ljubavi možeš li da mi nabaviš bijelo da š*rčem", vikala je Stanija.

"Ti sa svojom seljačkom facom! Moj prijatelj je oženjen. Ima djecu. Šta si radila na zimovanju, kada je došla njegova žena i pretukla te. Viđaš se s tim čovjekom. Taj moj prijatelj. Ne živi ovdje. J*beš se za pare, odličan moj prijatelj. Doviđenja i prijatno, sjedi dole. Tukla te žena od mog prijatelja. Kapicu roze si zaboravila. Odakle ti pare da kupiš kola, on ti je kupio. Provaljena si, fejkušo - šokirala je sve Ana Korać.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.