x

STANIJINA OPERACIJA ZAKAZANA ZA SUTRA! Starleta odlazi pod nož po hitnom postupku, evo kad se VRAĆA U RIJALITI!

Prije četiri dana, dramatičan izlazak Stanije Dobrojević iz Imaginarijuma obilježio je svim zadrugarima dan. Samo dan prije tog događaja starleta se požalila na zdravstvene probleme, te predosjećala da rezultati analiza neće biti dobri. Kako je bila u pravu, brzo se spakovala i uputila se u Ameriku, gdje joj je bio zakazan hitan hirurški zahvat.

Kako se navodi, operacija je zakazana za sutra.

"Jeste, to je tačno, Stanija će biti operisana sutra, po hitnom postupku. Rezultati nisu bili dobri, zbog čega je bila prinuđena da izađe iz "Zadruge" i ode u Ameriku, gdje je hospitalizovana. Ona je optimistična, drži se dobro za sada i nada se da će sve proći u najboljem redu. Sutra će je operisati, imaće tu hiruršku intervenciju poslije koje će, Bože zdravlja, sve biti kako treba", rekao je Pinku izvor blizak starleti.


Pošto se bude oporavila, očekuje se njen povratak u rijaliti, kao što je Veliki šef njenim cimerima već najavio.


"Dragi zadrugari, Stanija je danas napustila 'Zadrugu'. Ona će zbog zdravstvenog stanja morati da ide na hiruršku intervenciju, ali će se poslije oporavka vratiti u rijaliti", pročitao je Milan Milošević za stolom i tako obavijestio sve o daljim planovima.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.