x

skućila se

Starleta od para iz rijalitija kupila stan na Vračaru: Ima krevet s lancima u kojem bičuje muškarce za veliku lovu!

Deniz Dejm planira da se skrasi u Beogradu gdje je nedavno kupila manji stan na Vračaru! Ona je navodno ovu nekretninu opremila u sado-mazo fazonu i sada tamo privodi muškarce koji uživaju da ih muči i bičuje tokom odnosa!

"Deniz je odrasla u nemaštini, naučila je da se bori za sebe i ne krije da koristi svoje tijelo kako bi zaradila. Međutim, nakon što je izašla iz Zadruge doživjela je neprijatnost kada je jedan od sponzora ostavio bez ičega. U tom trenutku ona je odlučila da preuzme stvari u svoje ruke i obezbijedi sebe nekretninom u Srbiji. Deniz dobro zarađuje na sajtu gdje se skida, i riješila je da od tih para sebi kupi stan. Ona i dalje ima sponzore koji joj finansiraju garderobu i putovanja, ali u slučaju da nešto krene po zlu ima svoju sigurnost", kaže izvor.


"Ona je u taj stan uložila oko 20.000 eura na opremanje, a spavaća soba ima specijalan krevet za vezivanje i mučenje muškaraca koji žele da budu njeni robovi! Osim toga, ima lance za vezivanje, bičeve, lisice i razne kostime za domino dame kako bi zadovoljila muškarce koje to pali".

Deniz je i sama potvrdila saznanja, pa je istakla kako se konačno obezbijedila. “Imam para, uživam u životu i svi mogu da me poljube u moje lijepo d.pe" poručila je Deniz.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.