x

skandalozno, lijek za dijabetes prodaje kao sredstvo za mršavljenje

Starleta rizikuje zdravlje ljudi: Subotićka ponovo reklamira ilegalnu prodaju lijeka za dijabetes!

Starleta Aleksandra Subotić ponovo reklamira ilegalnu prodaju lijeka "ozempik" za dijabetes, i to kao preparat za mršavljenje, po cijeni od 200 eura!

Ovo je još jedan dokaz da starleta ne mari što ljudi u Srbiji koji se liječe od dijabetesa tipa 2 na teži način dolaze do ovog lijeka, čija je nestašica doskoro vladala, ali ni za to što on može pogoršati zdravstveno stanje zdravih osoba - može da izazove paralizu crijeva, pankreatitis, teoretski može da napravi jednu vrstu tumora u štitastoj žlijezdi!


Subotićeva sa Instagram profila Aleksandra Subotić orman, pored cipela, iznošene garderobe i polovnih naočara, reklamira stranicu na Tiktoku Ozempik 1mg original, uz savjete kako se lijek čuva.


- Vrlo bitno je da vaš lijek skladištite na adekvatan način (0-8 stepeni) dok se ne otvori! Po otvaranju se drži na temperaturi nižoj od 30 - navela je ona u opisu kratkog video-snimka, na kom se vide i kutije leka "ozempik".

Kako smo saznali, označena stranica lijek prodaje za 200 eura!


Podsjetimo, Subotićeva je krajem marta sa svog verifikovanog naloga reklamirala ovaj lijek, ali i stranicu Ozempik original, s koje se on poručuje za 150 eura! Ona je tada držala kutiju ovog lijeka i objavila kako će ga probati da bi smršala, navela je da je pomoću njega to uspjela holivudska starleta Kim Kardašijan, pokazujući dvije njene fotografije. Subotićeva je nakon toga na društvenim mrežama napisala da lijek nije reklamirala, već da je sa svojim pratiocima o tome samo diskutovala.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.