x

Starleta Tijana Ajfon uhapšena u Bijeljini!

U velikoj akciji Policijske uprave Bijeljina i Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP Republike Srpske na području Suvog Polja kod Bijeljine pretresena je vikendica u kojoj su zatečene 35 krimogene osobe među kojima je bila i Tijana Maksimović poznata kao Tijana Ajfon, saznaje Srpskainfo.

Akcija je izvedena zbog cilja spriječavanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih dr.ga, oružja i pros..tucija.

Prema nezvaničnim informacijama okupljanje je upravo organizovala Tijana Ajfon, za koju se sumnja da je ilegalno ušla u BiH preko rijeke Drine.

– Tom prilikom policija je oduzela 14 paketića sa 46 grama k.kaina, devet komada medicinske dr.ge, devet pištolja raznog kalibra, jedan gasni pištolj, tri pancira i preko 20.000 maraka u različitim valutama – pojasnio je izvor Srpskainfo.


On je dodao da su osim Tijane Ajfon zbog pros..tucije uhapšene i Saša Petrović (32) i Sofija Gačić (27), obe iz Beograda i Jovana Denić (27) iz Mladenovca.

On dodaje da su uhapšeni članovi kriminalne grupe i to A. G, P. S, Ž. S, R. S, R. D, S.S, S. P, D. P, Z.Ć, V. K, S. M, M. T, E. H, Ž. V., svi državljani BiH, T. M. iz Srbije i A. B. iz Slovenije,

U toku je saslušanje uhapšenih.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Srpskainfo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.