x

Starleta uhvaćena u laži: Sanja Stanković pričala kako je sama kupila auto od 100.000 eura, a istina je drugačija!

Bivša djevojka Jovane Tomić Matore, pohvalila se bijesnom mašinom - luksuznim mercedesom čija se vrijednost procjenjuje na 100.000 eura, a koji je dobila na poklon.

Budući da se već izvjesno vrijeme šuška da je Sanja Stanković poslije raskida s Matorom utjehu našla u misterioznom fudbaleru s kojim je otpočela vezu i od kojeg dobija skupe poklone, sada se Sanja javila i otkrila istinu.


"Ja sam očekivala takve komentare. Sponzor, dečko, fudbaler, pros..tucija... Ništa od toga, dragi moji hejteri. Ne razumijem zašto ljudi imaju mržnju u sebi i potrebu da nekog vrijeđaju. Šta je to u ljudima tužno da se tako ponašaju?! Auto sam dobila od mame i očuha, poslat je iz Švajcarske", objasnila je Sanja i dodala:

"Inače, Jovana je obaviještena još odavno da ću dobiti auto od mame i očuha, i to joj je lično moja mama rekla, tako da neće biti iznenađena. Međutim, na Sanjinom instagramu su je raskrinkali fanovi koji pišu kako je starleta ranije pričala kako je sama sebi kupila vozilo.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy