x

KRIMI PROŠLOST

Stavio je čarapu na glavu i uletio s pištoljem: Detalji pljačke koju je izvršio Zvezdan Slavnić! Uhapšen je poslije 22 metra!

Zvezdan Slavnić godinu i po dana prije ulaska u "Zadrugu" izašao je iz zatvora. On je u Švajcarskoj bio osuđen na pet i po godina robije zbog oružane pljačke, ali je odležao četiri i ranije je pušten zbog dobrog vladanja.

O ovome priča i on, ali i njegova bivša nevjenčana supruga Ana Ćurčić, koja je ušla u "Zadrugu" da se obračuna s njim nakon što ju je pred kamerama prevario s cimerkom Anđelom Đuričić.

Sada je njena drugarica Milena Kačavenda za medije ispričala detalje tog krivičnog djela.


- Otišao je u Cirih da napravi neki legalan posao, ali je bio uhapšen. Ana i ja smo išli na ta suđenja i u posjete. Tamo smo saznale da je otišao da pljačka, a ne da radi - kaže Milena i nastavlja:


- Još kad su na samom ročištu pričali kako je to izgledalo, došlo mi je da od blama čupam kosu. Stavio je čarapu na glavu, uletio s pištoljem i kad je izašao, poslije 22 metra je uhapšen. Osuđen je na pet i po godina zatvora, ali je zbog dobrog vladanja pušten poslije četiri - priča Anina bliska prijateljica.


Podsjetimo, Zvezdan je višestruki povratnik. Nakon što je odležao kaznu zatvora zbog ub.stva Olivera Jovanovića, koje se dogodilo 1998. godine, hapšen je i zbog dilovanja h.roina, kao i zbog pljačke o čemu se govori u "Zadruzi".

..

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.