x

sprema se svadba

Stefan Karić i ne zna da se ženi čim izađe iz Zadruge: Misica sve organizovala, Osman će da plati gala vjenčanje!

Stefan Karić i ne sanja da će čim izađe iz rijalitija biti oženjen čovjek. Naime, njegova djevojka Jovana navodno je pristala da sa porodicom Karić organizuje vjenčanje i da Stefana iznenade kada napusti rijaliti.

Jovana i Stefan su već razgovarali o svadbi, a kako oboje imaju želju da se vjenčaju i postanu mladi roditelji, onda ne čudi što Osman sprema gala veselje!

- Jovana je bila iznenađena kada joj je Stefanova porodica predložila da počnu da se bave detaljima i organizacijom oko njenog vjenčanja sa Stefanom. Istina, njih dvoje su prije zadruge razgovarali i planirali svadbu, a sada je Osman došao na ideju da sve organizuju i da Stefan samo odabere odijelo za vjenčanje kad izađe.


- Jovana se prvo nećkala, nije bila sigurna da li treba da se bavi time bez svog dečka, ali je poslije nekoliko dana shvatila da bi njega to iznenadilo, a i on nije neko ko bi se mnogo miješao u te detalje, svakako bi sve prepustio Jovani. Već je počela da gleda vjenčanice i haljine, voljeli bi da svadba bude glamurozna i velika, pa su se negdje svi složili da ako se situacija sa koronom smiri da se to desi negde u avgustu sljedeće godine. Ona već ima u glavi kako bi izgledala dekoracija, pa sada detaljno svi organizuju jedno po jedno, ali to čine u strogoj tajnosti da do Stefana ne bi ništa došlo - priča izvor za Star blizak porodici Karić.


- Jovanu su svi prihvatili, ona uveliko živi kod Stefana Karići gledaju na nju kao na člana porodice. Već je cijela familija naziva njegovom ženom, tako da će u avgustu samo zvanično postati gospođa Karić - završava izvor.

.

ž.

.

.

.

Izvor: Kurir/Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.