x

Stefan Karić luta grobljem van sebe: Za preminulu Dijanu donio posljednji dar posebne simbolike!

Stefan Karić stigao je na sahranu bivše djevojke Dijane Milojković, koja je nakon višegodišnje borbe sa opakom bolesti preminula 22. jula, u 32. godini života.

Mladi Karić došao je sa nekoliko prijatelja, a u rukama je nosio vijenac od cveća u nježnim bojama, u obliku srca.

Podsjetimo, Dijana i Stefan raskinuli su 2017. godine, a on joj je tokom vremena koje su bili u vezi bio ogromna podrška. Kako je i ona sama isticala, sve što su ljudi mogli da vide je ništa u poređenju sa onim što je on činio za nju.


- Ti znaš ružo moja, da sam ja uvijek želio sve vrijeme ovog svijeta provesti pored tebe. Ali, ko me pita šta je želim? Dođe taj period, pa odeš, ostane samo trag sjećanja negdje duboko u meni da čekam dan kad ćeš opet izniknuti. Znaš, ružo moja, od kad si odsutna iz mog života, često te tražim u drugim cvjetovima, ali džaba - objavio je Stefan juče.


- Pa, ako čuješ priče uličnih sanjara, ružo moja, kako tragam za tobom, vjeruj im. Vjeruj im, ružo moja, ako ti i kažu kako sam se promijenio i da više ne volim ruže - vjeruj im, ali znaš, ružo moja, da ću ja uvijek čekati i da dalje čuvam sve vrijeme koje mi je preostao, samo za tebe - ružo moja - podijelio je Stefan tekst Elvedina Hasanagića, posvećen Dijani.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.