x

Stefan Karić se oprostio od bivše djevojke Dijane: Posvetio joj emotivan status i objavio snimak kako zagrljeni plaču dok joj pjeva "Da se opet rodim život bih ti dao"!

Stefan Karić dugo se zabavljao sa misicom Dijanom Milojković, koja je bila oboljela od karcinoma. Svojevremeno, kako bi joj pružio podršku, on se čak i ošišao na ćelavo. Kraj njihove veze mnogima je teško pao, ali Stefan očito nikada nije prestao da je voli. Ljepotica je izgubila opaku borbu, a on se od nje oprostio u suzama i potresnim snimkom iz prošlosti, kao i porukom koja je mnoge već rasplakala.


- "Imala je ona i previše problema. Samo eto nekim čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. Ponekad se osjećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno, rijetko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubijeđena da kad-tad mora doći bolje vrijeme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život baš onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice! Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmijeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noć! Nikada te neću zaboraviti i prestati voljeti vidimo se u nekom drugom životu u to sam siguran! I da znaš da si ti za mene pobjednik ove borbe! Počivaj u miru Dijana moja! Zauvijek tvoj Stefan - napisao je Karić uz snimak na kom on njoj pjeva pjesmu "Da se opet rodim".

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.