x

Stefan platio sve račun trudnici koju je sreo u restoranu: Povezivali su ga sa mnogim djevojkama, a ova manekenka je od Karića dobila poseban tretman! (FOTO)

Stefan Karić pominje se kao budući učesnik "Zadruge 3", a on vrijeme pre ulaska u Imaginarijum druži za opuštanje sa prijateljima.

 Upravo u jedom takvom trenutku, ušetala je trudna Sandra Obradović, a on joj se toliko obradovao da je umjesto nje platio sve njene račune za ono što je naručila.

- Stefan je sjedio u muškom društvu u restoranu, kada je ušetala Sandra sa izvjesnim muškarcem. On se obradovao što ju je vidio i odmah joj je prišao da se pozdravi. Stajali su par minuta i nešto razgovarali tiho, kako ih prisutni ne bi čuli - prenio je izvor.


- Stefan je šepao, a kada je sjeo za svoj sto i kada je konobar prišao, diskretno je rekao konobaru, da Sandrin račun prebace na njegov i time ispao veliki džentlmen. Naručio je čorbu i pljeskavicu i ćaskao sa prijateljima - završio je izvor koji je pokazao koliko je Karić ustvari velikodušan.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.