x

Stefan Živojinović stao u odbranu Lepe Brene: Ne idem na Lukasove nastupe jer mi je vrijeđao majku!

Sin Lepe Brene ne može da pređe preko riječi Ace Lukasa upućene njegovoj majci, pa je ovoga puta progovorio o njihovom skorašnjem sukobu.

Stefan Živojinović ne može da pređe preko riječi Ace Lukasa upućene njegovoj majci, pa je ovoga puta progovorio o njihovom skorašnjem sukobu.

Naime, izvor blizak porodici Živojinović je otkrio da je Stefan ljut na Acu, iako ga mnogo gotivi, zbog užasnih riječi koje su bile na račun njegove majke Lepe Brene. Kada je Lukas pjevao u dijaspori, Stefan je izričito odbio da se zabavi sa drugarima na njegovim nastupima.


- Stefan nikada javno nije htio da se miješa u Lukasov sukob sa Brenom, uostalom, nije ni Brena o tome nikada rekla ni riječ, pustila ga je da kaže šta ima. Stefan mi je bukvalno ovim riječima tada rekao: "Neću se nikada miješati u njihov odnos niti želim šta da kažem o Aci, ali ja na njegove nastupe više neću da idem" - kaže izvor za Skandal, pa dodaje da su Stefana posebno pogodile uvrede koje su se odnosile na Brenu.


- Lukas je tada, tačnije ljetos, iznio niz uvreda na Brenin račun, a pritom je pohvalio njene sinove, posebno Stefana, rekavši da je divan i lijepo vaspitan momak pred kojim je velika karijera. Stefan je sve to vidio u medijima, ali svakako nije reagovao. Naravno da mu nije bilo prijatno da čita sve to o majci, pa ne čudi što je odbio drugove i rekao im da mu ne pada na pamet da ide na Lukasove nastupe jer mu je on, kako je naveo, javno vrijeđao majku. On ni sada neće komentarisati tu situaciju, posebno ne javno, ali Brena je njegova majka, normalno je što je na njenoj strani. I, na kraju krajeva, očekivano je da ne ide na Lukasove koncerte, pa ma gdje oni bili održani - zaključio je izvor.

Podsjećamo da je Lukas nakon nastupa Lepe Brene na Ušću iznio niz brutalnih uvreda na pjevačicin performans i tada je izjavio da ona podsjeća na cirkusanta i da mu je glupo da komentariše nju i njene nastupe.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.