x

Dogovoren sastanak

Stigao je "Dan D" za Edina Džeku i Paula Fonsecu

Edin Džeko ostao je u Romi iako se prethodnih dana uveliko pričalo o tome da će promijeniti klub.

Džeko je nedavno imao sukob s trenerom Paulom Fonsecom zbog čega je prethodne dvije utakmice rimskog kluba posmatrao s tribina.

Dosta se govorilo tome da Džeko sigurno ide iz Rome, a rimski klub je najviše pregovarao s Interom. No, na kraju do dogovora nije došlo i bh. napadač je ostao na Olimpicu.


Jutros je objavljeno da je takva odluka donesena jer bi na ljeto Max Allegri trebao preuzeti klupu Rome i on je pokazao želju da čelnici kluba ostave Džeku.

Zbog toga će biti potrebno da Džeko i Fonseca pronađu zajednički jezik jer nikome nije u interesu da Dijamant s tribina gleda utakmice Vučice do kraja ove sezone.


Corriere dello Sport je objavio da je danas "Dan D" što se tiče Džeke i njegove sudbine u Romi dok je Fonseca trener. Naime, Džeko i Fonseca će imati sastanak danas kako bi pokušali pronaći zajednički jezik i riješiti problem koji imaju.

Također, na sastanku će biti i sportski direktor Tiago Pinto koji će pokušati smiriti strasti između Džeke i Fonsece. U Romi se nadaju da će oni riješiti problem i da će Džeko biti u sastavu već u narednom meču rimskog kluba.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.