x

Stiže zamjena: Bojana Ristivojević prekinula saradnju sa Hepi televizijom, a ovo je nova voditeljka Parova!

Ono što se u posljednje vrijeme šuškalo, nedavno je dobilo zvaničnu potvrdu. Voditeljka Bojana Ristivojević prekinula je saradnju sa televizijom "Hepi" i, između ostalog, neće više voditi rijaliti "Parovi". To je za sajt Srbija Danas potvrđeno i iz produkcije "srećne" televizije, a sada je stigla i zvanična potvrda ko će biti njena nasljednica.

Produkcija je izgleda riješila da Ava Karabatić sjedne u vruću stolicu "Parova", bar je tako navela hrvatska starleta na svom Instagramu gdje je potvrdila da je potpisala ugovor sa "Hepijem".

- Ovo je privatan profil i imam želju da prvo vama otkrijem sretnu vijest za moje fanove. Danas sam potpisala ugovor i uskoro me gledate na "Hepi" televiziji u "Parovima". Samo ne kao učesnicu, već kao voditeljku. Voli vas Ava - poručila je Karabatićeva na Instagramu, a još uvijek se čeka potvrda produkcije.


Interesantno je da Ava postaje voditeljka nakon afere koju je nedavno imala sa učesnikom rijalitija, Ivanom Marinkovićem, kada se ljubila s njim na žurki gdje je došla kao gost.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.