x

zgrožena

Što ne naletim kolima da te ub.jem i robijam kao gospođa? Šerifovićeva bijesna što je sil.vatelj javno pričao o svojim zločinima!

Pjevačica Marija Šerifović je pobijesnila poslije objavljenog intervja sa Igorom Miloševićem, višestrukim sil.vateljem koji je nedavno izašao iz zatvora.

Marija se oglasila na društvenim mrežama i objavila snimak u kom je izrazila svoje mišljenje.

"Je l' moguće da se neko potrudio da ovakve osobe imaju priliku da pričaju svoje priče i zločine, načine na koji su to sprovodili. Da li ste, j..eno, normalni? Jedina mala, dobra stvar u svemu ovome, jeste da apelujem na svoje kolege, molim vas, vi koji ćete vidjeti moj mikro nervni slom, dijelite snimak, pa neka vide kako bolesnik izgleda. Crk'o noćas majci, što ne naletim da te ub.jem kolima i da idem da robijam kao gospođa", govorila je Marija na Instagramu i dodala:


"Bolesniku je mjesto da bude u zatvoru, da crkne dok ga živog ne pojede, a ne da sjedi ispred kamere. Samo nemojte da kažete kako ovime činim neku uslugu. Svako ko misli da je ovo nekom usluga, ta osoba je za ludnicu, tapacirana soba i ludnička košulja. Ja se iskreno nadam da ovaj bolesnik neće imati priliku da bilo kome nanese bilo kakvu vrstu bola. Nadam se da će policija raditi svoj posao kako treba i sada kada već znate, čujete, vidite, način na koji čovjek govori, nadam se da vam je jasno da mu mjesto nije na ulici nego u zatvoru. Hvala."

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.