x

iskreno

Stoja za Ekskluzivu o Karleuši: Jelena je najbolji drug i najbolji čovjek na cijeloj estradi! A evo šta radi kada je sretne na aerodromu!

Folk zvijezda Stoja je nedavno gostovala u Sarajevu, a pauzu tokom nastupa je iskoristila kako bi dala intervju za Ekskluzivu i Senzaciju. Nezaobilazna tema svakako je bio i razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića, a Stoja je istakla kako je jedina svadba sa estrade na kojoj je bila upravo ona kod ovog bračnog para. Ono što je posebno privuklo pažnju jesu pohvale koje je Stoja iznijela na Jelenin račun, između ostalog, kako je ona ubjedljivo najbolja osoba na estradi. Stoja je u intervjuu otkrila drugo lice pop dive JK. 


- Jako mi je žao zbog razvoda. Jelena i Duško su izuzetno zgodni i lijepi, izuzetno uspješni, imaju dva zlatna djeteta. Duško mi je na neki način zemljak iz Vojvodine, a Karleušu volim, dobra je koleginica, to je jedina moja koleginica kojoj sam otišla na svadbu, inače nigdje ne idem po rođendanima, svadbama... Za moj pojam Jelena i Duško su najljepši par na Balkanu. Jelena je toliko dobar čovjek, Jelena je najbolji drug i najbolji čovjek na cijeloj estradi, nećete vjerovati. Ja sam rijetka, od onih koje volim da komentarišem o kolegama, ali ovo od srca kažem. Izdržaće ona, ona je jaka, to se po njoj uopšte ne vidi šta prolazi. Ona je na sceni jedno, a van scene drugo. Ona je najbolji čovjek na estradi, za moj pojam, jer privatno je znam. Kad god se na aerodromu vidimo, ona je ta koja trči da se javi kolegama, da časti kafom, pita je li sve u redu - prokomentarisala je Stoja o Jeleni Karleuši za Ekskluzivu. 

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.