x

zbogom, mladosti

Stotine građana na posljednjem ispraćaju Mirele Rezo: Emotivan govor svećenika!

Posljednje zbogom Mireli Rezo, obitelj, prijatelji, sugrađani, izgovorili su danas u 12 sati. Sahrani, koja je završena, prisustvovale su stotine ljudi ali na groblju je vladala bolna tišina.

Misu zadušnicu predvodio je Željko Majić, generalni vikar Mostarske biskupije.

Svećenik koji je prevodio obred kazao je "da smo prekjučer svi uronili u tugu".

Bogu se svidjelo, naveo je, da pozove naše mlade duše, da ubere najljepše cvjetove Hercegovine i premjesti ih u svoj nebeski cvjetnjak...

- Odgovore zašto, nikada nećemo dobiti - kazao je svećenik.


Foto: Avaz

Podsjetimo, u novogodišnjoj noći u strašnoj tragediji u Tribistovu u općini Posušje uslijed gušenja plinom u vikendici smrtno su stradali: Ivan Miličević, rođen 29. 8. 2001. u Posušju, nastanjen u Poklečanima, Posušje, Stipe Romić, rođen 27. 9.2001. u Posušju nastanjen u Poklečanima, Posušje, Mirela Rezo rođena 8. 9. 2001. u Švicarskoj nastanjena u Posušju, Žana Pavković, rođena 15. 9. 2001. u Splitu nastanjena u mjestu Vrpolje, Posušje, Mia Soldo, rođena 4. 8.2001. u Splitu nastanjena u Sutini, Posušje, Stipe Pavković, rođen 22. 9.2001. u Mostaru nastanjen u Vrpolju, Posušje, Marija Pavković, rođena 16. 4. 2001. u Splitu nastanjena u Vrpolju, Posušje, Stjepan Jukić, rođen 9. 8.2001. u Mostaru nastanjen u mjestu Batin, Posušje.

.

.

.

.

.

Izvor: Avaz

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.