x

do sada nije govorila

Strašno me nervira, ne mogu ni da gledam: Teodora Džehverović oplela!

Teodora Džehverović osvrnula se na rijaliti u kom je i sama učestvovala, a gdje se trenutno nalazi njen bivši dečko Anđelo Ranković.

Pjevačica je istakla da je nervira što se ona stalno spominje u Bijeloj kući, a na pitanje o Anđelu je vješto izbjegla odgovor.

"Naravno da postoje priče koje se meni ne dopadaju toliko. Ja sam izašla iz Zadruge, dala sam se tom projektu i bila 100 posto u toj priči. Trudila sam se da se ne osvrćem na skandale, uvijek sam ostala bez komentara", rekla je Teodora u "Premijeri" i dodala:


"Ja ne mogu da kažem da mi je to ok, nervira me to strašno, jer sam se trudila da izađem iz te priče i da se fokusiram na muziku. Bezveze mi je da se bavim skandalima, fokusirala sam se na spotove i muziku. Nervira me što se i dan danas spominjem ja, mogu da ne gledam. Ne gledam ni mamu, pogledam je samo na Jutjubu. Ni mami ne dam da daje komentare. Ona je nastavila da ide u Zadrugu, jer se pokazala kao neko ko se bavio i stokom i kućom, disciplinom, ja smatram da je to ok, ali da se ne bavi ničim jer nije rijaliti učesnik."

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.