x

Strastveni poljubac je prevara ili ne?

Devet od deset žena i osam od deset muškaraca kažu da razmjena se.sualno eksplicitnih poruka jeste prevara.

Ideja da su muškarci sa Marsa, a žene sa Venere možda se smatra zastarjelom u današnjem društvu, ali nedavna studija je pronašla da možda postoji istina u ovoj staroj izreci. Ili bar kada govorimo o prevarama.

U istraživanju koje je sprovela organizacija Relate učestvovalo je više od 5.000 žena i muškaraca koji su imali zadatak da odgovore na seriju pitanja koja se tiču emotivnih prevara.

Ono što je iznenadilo mnoge jeste činjenica da su ovom studijom primijećene velike razlike između polova, tačnije načina na koji oni doživljavaju prevaru.


Prema statističkim podacima otkriveno je da jedan od petorice muškaraca ne smatra da strastveni poljubac spada u prevaru, dok čak 91 posto žena tvrdi suprotno.

Kada je riječ o se.stingu (slanje se.sualnih poruka sa eksplicitnim sadržajem putem mobilnih telefona ili računara) situacija je nešto drugačija. Devet od deset žena i osam od deset muškaraca kažu da razmjena se.sualno eksplicitnih poruka jeste prevara.

Osim toga, prema izvještaju po.nografija ima sve veći uticaj na moderne ljubavne veze.


Dvadeset posto žena kaže da bi smatralo nevjerom ako njihov partner gleda po.no filmove sam, u poređenju sa jednom desetinom muškaraca koji ne vide ništa loše u tome.

Ipak, ljubavna ili se.sualna prevara nastavlja da bude jedan od najvećih problema u vezama, a samo 33 posto učesnica kazalo da misle da njihova veza može da preživi aferu.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.