x

Strava: Dobro poznati takmičar Zvezda Granda pokušao da sebi oduzme život!

Prije dvije noći objavljena je vijest da se jedan muškarac (42) iz Prijepolja popeo na Šarampovski most u tom gradu i prijetio da će skočiti i na taj način izvršiti samoub.stvo.

Na lice mjesta izašla je policija, vatrogasno-spasilačke jedinice i ekipa Hitne pomoći.

Do muškarca je otišao pregovarač i nakon razgovora sa komandirom prijepoljske policije, Danijelom Petrićem, on je odustao od namjere da skoči sa mosta u rijeku Lim.

Prema saznajima Alo.rs, radi se o Merzanu Tahiroviću, bivšem takmičaru “Zvezda Granda”, koji se već nekoliko puta pojavljivao pred malim ekranima.


Merzan je poznat kao neko ko se proslavio kao “najgori takmičar” ove emisije, a nerijetko je ulazio u rasprave sa žirijem. Bez obzira na podsmijeh žirija nije odustajao od nastupa, pa se tako nekoliko godina zaredom prijavljivao, ali bezuspješno.


Međutim, Merzan je, pored pjevanja, zapao u javnost prošle godine kada je riješio da otpočne štrajk glađu. Naime, on je radio u Javnom komunalnom preduzeću “Lim”, a ispred zgrade opštinske uprave, zahtijevao je ispunjenje samo jednog zahtijeva – da ga vrate na posao da može da živi od svog rada, a ne od milostinje.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.