x

Subotićka na Davidovu kuću dala skoro 30.000 €! A evo kako joj vraća: On je jedna muška starleta! Nema šta mu nije rekla!

Aleksandra Subotić i David Dragojević ušli su u paklenu raspravu o finansijama za zadrugarskim crnim stolom. Brojne uvrede i vrtoglave cifre sve vrijeme letjele su od nje do njega i obratno. Nekadašnji par ne spušta loptu, a u ovo "odmjeravanje snage" uplela se Ana Korać, što nimalo nije olakšalo situaciju već je samo još više zakomplikovalo.

Dragojević je tvrdio da Aleksandra nije željela da radi te da je trošila novac koji je on zaradio u Americi, a ona mu je vraćala pričom o 30.000 eura koje je zaradila u prethodnom rijalitiju, od čega je ogromnu sumu dala na njegovu kuću. Takođe, Subotićeva nije propustila a da ne istakne da je Davidu kupila i plotnu za grilovanje za njegovu prodavnicu brze hrane.

"Mama, polupaj sve! Cijelu sobu, sve što je ona kupila. Nisi imala ni patike da kupiš, nisi htjela prstom da mrdneš, trošila si moje pare koje sam zaradio u Americi", govorio je on.


"Ne, ja ako sam sa nekim u vezi, ja ne gledam ko je na šta potrošio. Trošimo zajedno i to je to, nema tu podjele", nadovezala se Ana Korać.

"Što se tiče finansiranja i svega, ja ne znam u kom je ona rijalitiju. Razlika između mene i nje je što sam ja ta koja je finansirala. Hiljade i hiljade eura je trošio. Ti si muška sponzoruša bez zanimanja. Ja sam žena koja i te kako puno zarađuje", tvrdila je Aleksandra.

"M.š, bre, džukelo. Dijete nije imalo šta da ti jede, ja sam sve finansirao, nije te sramota, smeće jedno", vikao je David.

Toliko su vikali jedno na drugo u jednom trenutku da teško raspoznavalo ko šta govori.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.