x

Subotićka ne zna da iz rijalitija ide pravo u Dubai: Radiće kao hostesa i dobijaće 1.000 € za noć plus bakšiš!

Aleksandra Subotić ne mora da brine o egzistenciji poslije finala "Zadruge", jer joj je prijatelj ugovorio vrlo unosan posao u Ujedinjenim Arapskim Emiratima! Starleta će, prema saznanjima Kurir Starsa, već od sredine jula biti angažovana u jednom luksuznom hotelu u Dubaiju kao hostesa.

Za ovaj posao Aleksandra će dobijati pozamašne svote novca, u zavisnosti od toga koliko će biti posvećena poslu. Otprilike, za veče će moći da zaradi i do 1.000 eura.

"Aleksandra će biti oduševljena kad čuje za ovaj angažman, jer je to nešto u čemu se ona dobro snalazi i ima iskustva. Inače su djevojke iz Srbije u Dubaiju veoma cijenjene i dosta tražene. Njen posao biće da kao hostesa dočekuje goste - uglavnom bogate biznismene iz cijelog svijeta, da im pravi društvo dok borave u hotelu, da im bude na usluzi i da u saradnji s menadžmentom rješava svaki njihov problem ili nedoumicu. Znam neke djevojke koje to isto rade i zarade i po hiljadu eura za veče, ali nemaju uvijek posla jer ih dosta ima, konkurencija je velika", kaže naš izvor blizak Aleksandri.


Subotićeva će kao i do sada maloljetnu kćerku povjeriti na čuvanje svom ocu Karađorđu.

"Djevojčica se već navikla na dedu i više voli da provodi vrijeme s njim nego sa Aleksandrom, tako da neće biti problema s te strane da ona ode u Dubai. Mislim da Karađorđe još nije upoznat s tim, ali ona će mu reći čim izađe iz rijalitija", kaže izvor i dodaje da Aleksandra ipak neće sav novac zadržati za sebe.

"Naravno da će dio novca slati Karađorđu jer on brine o njenoj kćerki. Ostatak će ona zadržati za sebe, a 20 odsto zarade dužna je da preda agentu preko kojeg je angažovana na tom poslu. Mislim da će mjesečno zarađivati oko 10.000 eura", završava izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Kredit nudi 100% garancije. Zdravo Nudimo kredite i naše usluge su 100% zajamčene, po povoljnoj kamatnoj stopi od 3% E-pošta: [email protected] Whatsapp: +33 7 56 81 46 01