x

ŠOK OBRT

Sumnja se u ispravnost dokaza koje je Danijela podnijela protiv Lečića optužujući ga za silovanje! Evo šta sad slijedi!

Isplivali su novi detalji iz slučaja glumice Danijele Štajnfeld i glumca Branislava Lečića koji totalno mijenjaju tok istrage.

Naime, Danijela Štajnfeld će se naći pred sudskim vještacima na zahtjev Višeg javnog tužilaštva, a razlog je navodno to što dokumentacija koju je predala sa američkog instituta "Kolumbija", kako mediji tvrde, nije validna u srpskom pravosuđu.

Advokat Vićentije Darijević smatra da Danijelina dokumentacija nije validna i da ne može da, kako kaže, svako donese šta hoće i da "navede da je to dokaz".


- Mora da se provjeri da li su ljudi koji su izdali tu dokumentaciju kvalifikovani i da li imaju status sudskih vještaka, u šta sumnjam. Vrlo je vjerovatno da će se Danijelino vještačenje pred timom psihologa i psihijatara obaviti u Srbiji i to prije podizanja optužnice protiv Branislava Lečića - izjavio je on.


Takođe, psihijatrijskom ispitivanju će biti podvrgnut i, kako se tvrdi, srpski glumac Branislav Lečić koga je glumica optužila.

- Tražiće se da Lečić razgovara sa vještacima sudske medicine kako bi se utvrdilo da li je sklon manipulaciji i nasilju - kaže izvor za spomenuti mediji.

Inače u toku je predistražni postupak, a Branislav Lečić i dalje nema status osumnjičenog.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.