x

nikad žešći rat

Suočavanje Marije Kulić i Ivana Marinkovića: On donio odluku o starateljstvu koja je Mariju dovela do ludila!

Miljana Kulić zaratila je sa Ivanom Marinkovićem čim je ušla u rijaliti. Ozbiljan sukob nastao je za Crnim stolom, vezan za dijete koje imaju Miljana Kulić i Ivan Marinković.

- Slao je ženi tri puta poroke i pokazao, pitao kad može da vidi djecu, ona mu je rekla da idu u Hrvatsku, da će se javiti. Imao je želju. Non-stop priča o djeci - rekla je Marija.

- Ja sam čuo da je Marija kćerku sa 12 godina slala u kafanu, onda Miljana dobija ozbiljne dijagnoze jer je postala poznata tako što je pratila muškarce, farbala kerove, kuće i ograde, da li je završila likovnu akademiju - ne znam. Siniša je svojstven, svaka čast šta trpi u svojoj kući. Znamo kako su oni živjeli ranije. Poslali su Miljanu u rijaliti, honorari rastu iz godine u godinu, iskoristiti dijete, ona je toliko nju izmuzla - rekao je Ivan.


- Nisam došao ovdje da rješavam ove stvari. Marija ne može da živi bez rijalitija, Miljana je staložena i neće da pada pod provokacije, znači da ima cilj, a to je Zola. Hoće normalnu vezu bez uloge njene majke. Podržavaš ovog degenerika - rekao je Ivan.

- Ma šta je uradio loše. Ti Zolu podržavaš - rekla je Marija.


- Navodiš nas da sumnjamo da imaš emocije prema njemu. Ti si žena monstrum koja ubija djecu, navela si kćerku da ubije četvoro djece, a tvoja druga kćerka je bila sa čovjekom koji je ubica. Vodi Bebicu kući - rekao je Ivan.

- Ti si monstrum, dijete na tebe nije ni u kom smislu - rekla je Marija.


- Vidjećemo napolju šta će da bude. Vidimo se napolju - rekao je Ivan.

- Ja sam staratelj, a Tijana će biti poslije moje smrti - rekla je Marija.

- Ja ću da ga uzmem, mogu na sudu. Ja sad mogu da dokažem da je moje, ovdje da tražim DNK. Ja ću ga uzeti, vidjećeš - rekao je Ivan.


- Nećeš da budeš živ. Ako hoćeš da živiš, živi. Ako hoćeš da umreš, dođi da uzmeš dijete - rekla je Marija.

- Shvati da si napravila budalu od nje. Napolju ću uzeti dijete, vidjećeš - rekao je Ivan.

- Nikada, nikada. Što ne napraviš dijete? - rekla je Marija.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.