x

iznijela jasan stav

Supruga Amela Tuke se oglasila: Dok sam živa i dok postoji SDA moj glas ide njima!

Amina Tuka, supruga bosanskohercegovačkog atletičara Amela Tuke, oglasila se na Facebooku dva dana nakon Općih izbora na kojima su građani birali članove Predsjedništva BiH, kao i predstavnike u Državnom i Federalnom parlamentu, Narodnoj skupštini RS, kao i kantonalnim skupštinama.

Ona je poručila da će, dok je živa, glasati za SDA.

- Bošnjaci! Nemojte samo dijete koje su uspavljivali sa himnom SDA, i pjesmom "Da te nije Alija", uvjeravati da ne glasa za istu. Dok sam živa i dok postoji SDA moj glas ide njima, to su me zadužili šehidi i moj babo i moj dido. Glasno i jasno to kažem.


Ideologija i stranka se ne mijenjaju kao što se ne mijenja ni religija! Ljudi u stranci se mijenjaju i smjenjuju, stranka i ideja nikad! Ne miješajte lonce i poklopce. Imajte karakter i stav. Dosta više!

Znam da nije moderno biti vjernik i još k tome ne odustajati od svog stava i da je moderno priklanjati se drugima ali prestanite više glumiti skupinu koja nije tradicionalna. Tradicionalni smo i takvi i treba da ostanemo, ako želimo da opstanemo. Zaboravljate tako lako ko će opet ako rata bude stati na prvu liniju. Većina onih za koje niste glas dali sad! A rat kao nije blizu, jel - napisala je Amina Tuka.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Avaz 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bio sam toliko depresivan kad me ljubavnica ostavila zbog drugog tipa nakon što smo hodali pet godina, pokušao sam je moliti da mi se vrati, odbila je i rekla da više ne osjeća ništa prema meni. nakon sve ljubavi koju smo dijelili u prošlosti, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje, jer je moja ljubav prema njoj bila neprocjenjiva za razmjenjivati ​​iz bilo kojeg razloga, jednog dana dok sam pregledavao internet vidio sam komentar kako on ima moć vratiti bivšeg ljubavnika i odlučila sam se pokušati uvjeriti kontaktirajući ga i odmah sam to učinila, odgovorio je i objasnila sam kroz što prolazi i rekao je da je drugi tip upotrijebio vudu čaroliju na njoj zbog čega me ostavila zbog njega usprkos mojoj brizi za nju i obećanju da će mi pomoći da vratim svog ljubavnika, a također će mi pomoći da ga začaram da mi više ne može uzvratiti udarac, za manje od tri dana jedan čovjek je upucan od strane nepoznatih muškaraca na Floridi iu roku od 48 sati moja je djevojka bila u mojoj kući čekajući da se vratim s posla, a kad sam se vratio, počela je moliti, govoreći da joj je žao što nikada nije znala što ju je snašlo. hvala dr. apata na pomoći. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected]. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected]. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected]. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viber putem +1(425) 477-2744