x

sprema se haos

Supruga Zvezdana Slavnića ulazi u Zadrugu: Mitrović potvrdio i otkrio kada stiže na imanje!

Supruga Zvezdana Slavnića, Ana, trebalo bi u petak da postane ravnopravni učesnik rijalitija "Zadruga 6".

Ana će imati priliku da se bivšim partnerom suoči oči u oči o svemu što se dešavalo, a tiče se njegove javne preljube sa Anđelom Đuričić.

Zvezdan Slavnić i sve što se dešava oko njega trenutno je u vrhu popularnosti kad je riječ o broju pregleda i gledanosti, pa zato ne čudi potez produkcije šou-programa da još dodatno zakomplikuje situaciju s njim. Nedjeljama se najavljuje ulazak njegove vanbračne supruge Ane u "Zadrugu" i to bi trebalo da se desi u petak.


- Ana je obavila sve formalnosti s produkcijom, dogovorila se o uslovima i potpisala ugovor. Biće ravnopravni učesnik i moći će da se bori za glavnu nagradu, a imaće i nedjeljni honorar, kao i svi takmičari - naveo je izvor za Kurir s ružičaste televizije.


Koliki je taj honorar, ne zna se pouzdano jer je poslovna tajna, ali u medijima se navodio iznos od 60.000 eura, koliko bi Slavnićeva supruga trebalo da dobije do kraja sezone, otkrio je izvor.

Konačnu potvrdu danas je dao i Željko Mitrović, vlasnik Pink televizije.


- Da nisam ovako tvrdoglav, i da više slušam savjetnika i bliskog saradnika Međeda, još mnogo ranije bih donio neke dobre odluke za učesnike u Zadruzi! Sad sam konačno riješio da ga poslušam i da za vikend u Zadrugu uvedem suprugu Zvezdana Slavnića - poručio je Željko Mitrović, na oduševljenje njegovih mnogobrojnih pratilaca na Instagramu!

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.