x

jeste li pratili

Survivor izazvao brojne kritike: Sve neki fitness treneri, a jedva trče i plivaju!

Rijaliti šou Survivor je opet počeo sa prikazivanjem. Prva epizoda emitirana je sinoć, a gledaoci su upoznali 20 kandidata koji će pokušati preživjeti u divljini.

Već u prvoj epizodi kandidati su prolazili dva iscrpljujuća izazova, a pobijedio je crveni tim.

Gledaoci su jedva dočekali priliku da na društvenim mrežama ispišu svoje utiske o showu i kandidatima koji su se prijavili. Dok sjede u naslonjačima pred televizorom, uvjereni su da bi izazovi nametnuti kandidatima trebali biti teži, a kandidati bi trebali biti spremniji.


"Svi fitness treneri, teretana i te spike, a jedva trče i plivaju", napisao je jedan gledatelj, dok je drugi bio slikovitiji: "Sve neki fitnes treneri i kojekakvi sportaši, a duša im na nos izašla."

"Ono kad konobar pobijedi sportaša, (sve ti je jasno ko je u boljoj kondiciji), a da ove mišiće iz teretane ne spominjem. Malo više konkretno fizičkog rada više bi im koristilo od dizanja utega. Konobar ima mirnu ruku, odmah je pogodio one stupiće s kolutovima", smatra jedna gledateljica.


Neki su uvjereni da je problem krivi izbor kandidata.

"Izabrani kandidati samo na snagu i izgled, ovo je prije svega intelektualna borba, ne znam sto su naši planirali", ističe jedan gledatelj.


Ivana Banfić, koja je na samom početku usporila gubitnički plavi tim zapevši u plićaku iz kojega ju je izvukao kandidat Roko, izazvala je niz kritika.

"Ivana Banfić sramota. Kaj se došla duriti. Ni hodati nemre, a fitnes trenerica. Kao i svi ostali", napisao je jedan gledatelj.

.

.

Izvor: Index.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.