x

sve je otišlo predaleko

Šuškalo se da je Dejan našao novu djevojku dok Aleks boravi u Zadruzi: Dragojević se konačno oglasio i otkrio pravu istinu!

Dejan Dragojević bio je sa bratom Davidom na egzotičnoj destinaciji Zanzibar gdje je uživao i svaki momenat podijelio sa svojim pratiocima.

Naime, dok se region bavi odnosom Aleksandre i oženjenog Zvezdana Slavića, Dejana je javnost optužila da je pronašao novu djevojku, koja je bila sa braćom na Zanzibaru, a on se odmah oglasio kako ova dezinformacija ne bi došla do Aleksandre.


- Znam ja šta će da bude, ja kada sam donosio poklone, niko nije znao gdje su pokloni, a sada će da bude "Pustite vi Dejana, Dejan je došao sa novom djevojkom sa Zanzibara - počeo je Dejan.

- Rekao sam da se neću oglašavati, ali ovo je otišlo predaleko. Ta djevojka je turistički vodič i meni je neprijatno, jer ne može svako da se nosi sa raznim porukama fanatika, može i na posao da joj utiče - rekao je Dejan, pa objasnio misteriju čuvene narukvice zbog kojeg su ga i povezivali sa nepoznatom djevojkom.


- Ovo nije narukvica, već gumica iz Rajskog vrta i od tada je ne skidam. Žao mi je što sve ove informacije dolaze baš iz kuće iz koje sam i za koju radim i onda ljudi misle da je istina. Moram da se oglasim i kažem da su ovo dezinformacije - objasnio je Dragojević.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.