x

Ispovijest o braku

Šuškalo se da Vujadin vara Mirku, a ona ništa ne vjeruje dok ne vidi: Strah razara čovjeka! Džaba nama brak i troje djece

Mirka Vasiljević je već sa 18 godina našla svog princa Vujadina Savića i ubjeđena je da će s njim ostariti.

Glumica je toliko sigurna u njihovu ljubav da ne vjeruje u priče koje kolaju već neko vrijeme - da joj je fudbaler nevjeran.

"Ne strepim da će me Vujadin prevariti. Ne volim da živim u strahu, to razara čovjeka. Oboje smo poznate ličnosti, pa i da se desi tako nešto - sve bi izašlo na vidjelo. Džaba nam i brak i troje djece ako nemamo uzajamno povjerenje. Dokle god ne vidim svojim očima, neću se opterećivati. Vujadin će biti na gubitku ako me prevari, a ne ja, jer se sve vrijeme dajem maksimalno", priča glumica u svojoj prvoj velikoj životnoj ispovijesti.


Glumica i fudbaler su 12 godina zajedno i imaju troje djece - Andreja (10), Adrijanu (8) i Mihajla (7).

"Odlučila sam da rano postanem majka i da Vujadin bude otac moje djece jer želim da s njim provedem cijeli život i umrem sa njim! Sazrijevali smo zajedno, doživljavali uspone i padove u karijeri... Naučili smo da se sporazumevamo pogledom i bez veze je da ovoliko ulaganje u našu vezu jednog dana padne u vodu. Nadam se da se nećemo nikada rastati", priča Mirka i napominje da je u fudbaleru pronašla sve što joj je potrebno:


"Ne bih mogla da zamislim sebe pored drugog muškarca! Nikada o tome nisam ni razmišljala, prosto nisam imala potrebu. Kada imamo neki problem, porodično se okupimo i riješimo ga. Ne ćutimo kada su u pitanju ni lepe, ni ružne stvari. Rekla sam mu sve što mi je smetalo i s vremenom je naučio kako to da kanališe. Ima stvari koje sam i ja korigovala, a koje su njemu smetale."

Iako su više od deceniju zajedno, još se nisu vjenčali. Mirka je otkrila pravi razlog:

"Ja sam glavni krivac što se još nismo vjenčali. On je vrlo brzo, još na početku našeg zabavljanja, htio da napravimo veliku svadbu, a ja sam u tom trenutku već bila u drugom stanju. Imala sam mučnine, često sam povraćala i rekla sam mu da mi je na prvom mjestu da iznesem trudnoću kako treba i da ne mogu da se opterećujem svadbom. Željela sam da sve to prođe, da liniju dovedem u red, pa onda može svadbeno veselje. Međutim, ubrzo sam ostala drugi put trudna, pa zatim i treći, a Vujadin i ja smo imali sve manje vremena za nas jer smo svu pažnju i energiju usredsredili na djecu. Dok smo rekli keks, prošlo je 12 godina!"

Lijepa glumica kaže da će svadbe sigurno biti, i to baš onako kako je Vujadin zamislio:

"Rekao mi je da sam pretjerala koliko sam izmišljala razloge da se ne vjenčamo, ali to će se sigurno desiti, i to u najskorijoj budućnosti. Vujadin nije u fazonu da sa kumovima odemo kod matičara i da se vjenčamo. On hoće da to bude prava srpska svadba, sa svim običajima i muzikom. Hoćemo da prisustvuju naše bake i deke, ali i mnogobrojna rodbina i prijatelji iz Srbije i inostranstva."


Mirka je otkrila trenutak kada su Vujadin i ona prevazišli prijateljski odnos i uplovili u ljubavnu vezu.

"Otišla sam na 18. rođendan drugarice. Cijeli splav je bio pun Zvezdinih navijača i fudbalera, koji su slavili prvo mjesto u šampionatu. Pri povratku kući, na izlazu sam vidjela Vujadina i mahnula mu. U prvom trenutku me nije prepoznao jer smo bili daleko, ali kada sam mu se približila, oduševio se i rekao mi da će me zvati sutradan na kafu. Mislila sam da je to rekao onako usput, ali ispunio je obećanje. Od tog dana počeli smo stalno da se dopisujemo, brzo smo se smuvali i shvatili da smo jedno za drugo", priča glumica i dodaje da je Vujadinu na startu rekla šta očekuje od njega:

"Očitala sam mu bukvicu i rekla da nisam djevojka za zezanje i za jedno veče. Po tom pitanju sam kao moja majka i tetka, ako se zaljubim u nekog, to je onda za cijeli život. Bila sam mu previše dosadna u tom momentu, ali me je pažljivo slušao. Rekao je da se slaže sa mnom."

Bila je jedinica do desete godine, kad je dobila brata Nikolu.


"Željela sam brata, da se moja ženska pozicija u porodici ne bi ugrozila i da ta princeza, koja je roditeljima bila na prvom mjestu, ne padne s trona. Bila sam djevojčica koja je od malih nogu voljela da se doteruje i sprema, a s druge strane, uvijek sam se više družila sa dječacima i voljela sam muške igre. Možda je i to razlog što sam željela brata", kaže glumica.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.