x

ispovijest o braku

Šuškalo se da Vujadin vara Mirku, a ona ništa ne vjeruje dok ne vidi: Strah razara čovjeka! Džaba nama brak i troje djece!

Mirka Vasiljević je već sa 18 godina našla svog princa Vujadina Savića i ubijeđena je da će s njim ostariti. Glumica je toliko sigurna u njihovu ljubav da ne vjeruje u priče koje kolaju već neko vrijeme - da joj je fudbaler nevjeran.

"Ne strepim da će me Vujadin prevariti. Ne volim da živim u strahu, to razara čovjeka. Oboje smo poznate ličnosti, pa i da se desi tako nešto - sve bi izašlo na vidjelo. Džaba nam i brak i troje djece ako nemamo uzajamno povjerenje. Dokle god ne vidim svojim očima, neću se opterećivati. Vujadin će biti na gubitku ako me prevari, a ne ja, jer se sve vrijeme dajem maksimalno", priča glumica u svojoj prvoj velikoj životnoj ispovijesti.


Glumica i fudbaler su 12 godina zajedno i imaju troje djece - Andreja (10), Adrijanu (8) i Mihajla (7).

"Odlučila sam da rano postanem majka i da Vujadin bude otac moje djece jer želim da s njim provedem cijeli život i umrem sa njim! Sazrijevali smo zajedno, doživljavali uspone i padove u karijeri... Naučili smo da se sporazumijevamo pogledom i bezveze je da ovoliko ulaganje u našu vezu jednog dana padne u vodu. Nadam se da se nećemo nikada rastati", priča Mirka i napominje da je u fudbaleru pronašla sve što joj je potrebno:


"Ne bih mogla da zamislim sebe pored drugog muškarca! Nikada o tome nisam ni razmišljala, prosto nisam imala potrebu. Kada imamo neki problem, porodično se okupimo i riješimo ga. Ne ćutimo kada su u pitanju ni lijepe, ni ružne stvari. Rekla sam mu sve što mi je smetalo i s vremenom je naučio kako to da kanališe. Ima stvari koje sam i ja korigovala, a koje su njemu smetale."

Iako su više od deceniju zajedno, još se nisu vjenčali. Mirka je otkrila pravi razlog:


"Ja sam glavni krivac što se još nismo vjenčali. On je vrlo brzo, još na početku našeg zabavljanja, htio da napravimo veliku svadbu, a ja sam u tom trenutku već bila u drugom stanju. Imala sam mučnine, često sam povraćala i rekla sam mu da mi je na prvom mjestu da iznesem trudnoću kako treba i da ne mogu da se opterećujem svadbom. Željela sam da sve to prođe, da liniju dovedem u red, pa onda može svadbeno veselje. Međutim, ubrzo sam ostala drugi put trudna, pa zatim i treći, a Vujadin i ja smo imali sve manje vremena za nas jer smo svu pažnju i energiju usredsredili na djecu. Dok smo rekli keks, prošlo je 12 godina!"


Lijepa glumica kaže da će svadbe sigurno biti, i to baš onako kako je Vujadin zamislio:

"Rekao mi je da sam pretjerala koliko sam izmišljala razloge da se ne vjenčamo, ali to će se sigurno desiti, i to u najskorijoj budućnosti. Vujadin nije u fazonu da sa kumovima odemo kod matičara i da se vjenčamo. On hoće da to bude prava srpska svadba, sa svim običajima i muzikom. Hoćemo da prisustvuju naše bake i deke, ali i mnogobrojna rodbina i prijatelji iz Srbije i inostranstva."

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.