x

Sutra posljednji ispraćaj Elmedina Heće, za prijatelje je bio brat!

Dženaza našem bratu i prijatelju Hećo Elmedinu - Dini će se održati sutra u srijedu 17. juna 2020. godine u 14:15 sati na Gradskom groblju Vlakovo. Prevoz je obezbijeđen sa autobuskog stajališta Alipašin Most u 13:30 sati. 

Elmedin Hećo je u subotu u 41. godini izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći. Rodbina i veliki broj prijatelja su sa nevjericom prihvatili ovu vijest. Za prijatelje je bio više od prijatelja. Bio je brat  -uvijek spreman da pomogne i da pruži sve što je u njegovoj moći, neovisno kada da ga pozovete. Njegovi prijatelji, braća, znali su da ga mogu pozvati u bilo koje doba dana i noći, a Elmedin je uvijek bio uz njih.


Strašna sudbina je zadesila ovog sportistu kada se vozeći motocikl sudario sa automobilom marke Fiat na lokalitetu Vukovići (područje Hadžića). 

Njegova porodica, poznanici, prijatelji i dalje ne prihvataju vijest kako više nije sa nama. Teška srca prihvataju da su se zauvijek oprostili od njega. Dženaza i posljednji pozdrav  će se održati sutra u srijedu 17. juna 2020. godine u 14:15 sati na Gradskom groblju Vlakovo. Biće ovo jedan od težih dana za sve koji su bili bliski sa Dinom. I nebo plače, kažu prijatelji, još od dana kada je njegovo srce prestalo da kuca. 


Inače, Elmedin Hećo je nekadašnji džudo reprezentativac BiH. Prošle godine je na Evropskom prventsvu Power liftingu u Istanbulu osvojio zlatnu medalju. Mnogo je radio i sa mladima.  Od Heće se na društvenim mrežama opraštaju brojni sportisti i prijatelji. 

.

.

.

.

.

.

.


Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.