x

ne štedi

Suzana Mančić je prava starleta: Tamara Đurić razvezala jezik, oplela po Kaći Živković, a za Lunu Đogani ima samo riječi hvale!

Starleta Tamara Đurić prošle nedjelje uzburkala je javnost zbog vijesti da je njena zaova na autoplacu koji Tamara drži sa mužem, navodno demolirala neka vozila i perionicu. Starleta o tome nije željela da govori, ali je progovorila o Katarini Živković, Luni Đogani i razvodu.

"Ne bih o tome da pričam. Svi su živi, ali nije dobro. Mediji su za to saznali i tako je priča dospjela u javnost, ali ja ne bih da je širim."

A šta je sa Kaćom Živković? Jeste li završile sa svađom?

- Meni je to bilo zanimljivo, ali više nije. Da je ona isprozivala starlete, dala neko svoje mišljenje, bilo bi ok, ali ona je rekla da su sve starlete pros..tutke! Pa, kako da se ne nađem prozvanom i ne reagujem kada mene mediji nazivaju starletom? Ja ne mogu da ostanem imuna na takve riječi.


- Mnoge djevojke sebe nazivaju djevojkama, ali zna se šta to znači. Pravih starleta ima nekoliko. Ja sam bila pozorišna glumica, fotomodel, slikala se za vodeće časopise, bavila se pjevanjem, okušala se kao voditeljka i sve sam to radila dok mi je držalo pažnju. Bila sam jako uspješna u svemu, ali me više nije interesovalo. Ja sam multimedijalna ličnost. Zamisli da ja sad ustanem i kažem da su sve pjevačice prost..tutke? Na šta bi to ličilo, kad to nije istina. Znamo svi da ih ima mnogo u tom poslu, ali daleko od toga da su sve. Tu bi se našle prozvanim sve žene koje se bave pjevanjem, i one afirmisane, i prave zvijezde. Treba paziti kad se daju izjave i etiketiraju ljudi. Samozvane zvijezde i zvijezde raznih takmičenja i formata... E tu ima tih sumnjivih - rekla je Tamara Đurić za Svet, a prenose mediji.


Kažeš da u Srbiji ima nekoliko pravih starleta, ko su one?

- Suzana Mančić je prava starleta. To je pohvalno, naravno. Sve radi, a ni čim se specijalno ne bavi. Radi kad i šta joj se radi. Meni je starleta pohvalan termin, multitalentovana osoba, a to što mediji i dio javnosti prostitutke zove starletama, to je druga stvar. Ja sam starleta. Ta Suzana je ostvarena, prelepa žena. Ona je glumila sekundarne uloge, bavila se pjevanjem i u tome je bila dobra. I kako ćeš nju da nazoveš kad je sve to radila? Od starleta mlađe generacije, ja sam najuspješnija. Ne znam da li ću da dostignem njen nivo, sada ne razmišljam o tome.


Kako ti se Luna čini?

- Svaka čast, neki ljudi na vrijeme shvate neke stvari. Kad je ušla u rijaliti bila je jako razmažena i istripovana da je kćerka jako poznatih roditelja. Jesu oni na estradi, ali se ponašala kao da joj je mama Brena a tata Čola. Ponižavala je ljude, pa je i sama bila emotivno ponižena. Drago mi je da je uspjela u životu. U rijalitiju se udala, osnovala porodicu, čujem da dobro zarađuje, svaka čast. Ona nije ni trebalo da ulazi u rijaliti. Znaš kako oni to rade! Trebala je sa 16 godina da uradi to što je uradila. Ne treba ni da se vraća na estradu, previše je emotivna. Vidim da je dobra majka i to je meni najbitnije kod osobe. A ona sporna pjevačica je izjavila da sam ja majka koja samo slika dijete za Instagram. Ja od njenog obrazovanja i mentalnog sklopa ništa drugo nisam ni očekivala.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.