x

Suzana napustila Bijelu kuću: Otkriven razlog zbog kojeg je Miki išamarao!

Suzana Perović odbila da priča o fizičkom nasrtaju Mikija Đuričića na nju, a nije htjela ni da kaže kako gleda na njihovu vezu, da li je to bila prava ljubav ili samo divljačka strast.  

- Da li možemo da ne pričamo na tu temu o Mikiju i meni. Pričaćemo jednog dana. Mnogo mi je bolno. Ne mogu da pričam i ne želim da pričam. Ja ovdje stavljam tačku i više neću odgovoriti ni na jedno pitanje - rekla je Suzana kroz suze a zatim napustila sto i otišla do sobe za rehabilitaciju, prošetala i vratila se.

Perovićeva je odbijala da odgovara na pitanja pod izgovorom da se ne sjeća o čemu su razgovarali prije nego što ju je udarilo, a onda je Zorica Marković odlučila da ih progovori. 


- Ovo je stvarno za svaku osudu, svima nam je jasno. Neposredno prije nego što će se to desiti, Miki me je video i tražio mi cigaretu. Krenuo je sam da priča, a Suzana je prišla i rekla da će da ćuti. Rekao mi je: "Napuštamo oboje Zadrugu, čekamo razgovor sa produkcijom. Ovdje ne možemo da funkcionišemo. Ako me voli, odreći će se honorara, živjećemo u Kupinovu, zaradiću ja pare. Došao sam zbog nje ovdje, ja nju ne mogu da razumijem ovdje". Ja sam mu rekla da ja to ne bih tako, ali to je njihov izbor. Imala sam utisak kao da je on Suzani naredio i rekao da se pakuje! Prije cigarete, on je prošao kroz sobu i rekao da se spakuju stvari i da napuste Zadrugu zajedno. Onda se desilo to što se desilo, a Suzana se ne sjeća... Možda je ona odustala, možda nije htjela! - rekla je Zorica.


Ni Lepi Mića nije ostao imun na sve ovo što je čuo, pa je i on ispričao kako je sve to izgledalo iz njegovog ugla i o čemu je on razgovarao sa Suzanom nakon incidenta.

- Ti si došla do mene i rekla mi da ti je Miki udario šamar. Onda sam zatekao Nadeždu u istom problemu! Pokušavala si da izađeš! Bila si svjesna situacije koja se desila! - rekao je Lepi Mića.

- Suzana je sa mnom pričala razborito! Kako je vrijeme odmicalo, tražila je da ide kući! I Drvo mudrosti je pričalo sa njom, svi su pokušavali da je podignu! Poslije je bilo pitanje gledalaca, ona nije željela da prisustvuje. Poslije toga je ona sa mnom normalno pričala, znala je sve šta se desilo, ali nije govorila o tome! - rekao je za kraj Lepi Mića.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.