x

Suzana odlučila da napusti Zadrugu: Miki je čovjek mog života, za mene ljubav nema cijenu! I drugi se svađaju!

Pjevačica Suzana Perović odlučila je da skine bubicu i odustane od učešća u emisijama, a u nekoliko navrata je i zadrugarima zabranila da komuniciraju sa njom. Drvo mudrosti je pomno pratilo šta je sve ona izgovorila ispred rehaba, pa ju je odmah pozvalo na razgovor. Ona je vidno razočarana i nervozna stigla u Rajski vrt, a onda je otvorila dušu i počela da odgovara na sva pitanja koje joj je Drvo mudrosti postavljalo.

- Suzana, želio sam malo da popričamo. Možeš li da otvoriš svoju dušu i šta ti je toliko teško? - pitalo je Drvo.

- Samo iz poštovanja prema produkciji i prema tebi odlučila sam da pričam, inače ne bih ni sa kim. Spakovala sam svoje stvari, želim da me ljudi iz produkcije pozovu da izađem odavde, spremna sam da snosim posljedice. Ne osjećam se dobro, ali mislim da je to rastrojstvo. Mislim da ste sve čuli i vidjeli. Ne mogu da ispričam šta smo pričali, jer nisam u stanju i jednostavno... Nisam sposobna da ispričam, samo mogu da ti kažem da zaista želim da mi izađete u susret, jer smatram da ništa loše nisam toliko napravila. Ne mogu da funkcionišem više. Želim da porazgovaram sa čovjekom koji je sinoć izašao prije mene, a trebalo je zajedno! - rekla je Suzana.


- Šta se juče tokom dana dešavalo, pa si donijela odluku da izađeš iz Zadruge? - pitalo se Drvo mudrosti.

- Dešavalo se to da jednostavno neke stvari se nisu poklopile, on je došao zbog mene. Definitivno mi je rekao da ako je naša ljubav toliko jaka, da ne bi ulazili u dalje sukobe sa ljudima koji su mene odgovarali, a on zna sve. Ja sam opet budala koja svima prašta, sa svima popijem kafu, jesam budala. Takva sam. Ja sam kreten, opraštam onima koji su me pljuvali, a njega je to strašno nerviralo. Rekao je da ako je toliko jako, da se odreknem svega, zbog ljubavi. Ja sam to uradila i videli ste da smo skinuli bubice i čekali smo da nas pozovete. To se nije desilo i to je to. Moja ljubav prema tom čovjeku ne vrijedi 50.000 eura, vrijedi mnogo više i ja sam spremna da snosim posljedice, ovog trenutka - odgovorila je Perovićka.


Da li si šamar zaboravila? - pitalo je Drvo ponovo.

- Osobama koje su me ogovarale, to govori o njima, neka im Bog sudi. Ja sam zatvorena osoba, neke stvari koje bih mu rekla, ne mogu ovdje. To ću da uradim kad izađem odavde, to je samo moje i njegovo. Ali, stiglo je do šamara, stiglo je. Ja takvu ljubav ne mogu da bacim tek tako. Ja sa njim moram da popričam i da razgovaram, a želim da vjerujem da je to čovjek mog života. Raspravljali smo se i svađa je dio ljubavi, šta, drugi se ne svađaju? Ma nemoj, molim te. I te kako se svađaju - rekla je pjevačica.


Drvo nije moglo da shvati zbog čega je Suzana ipak odlučila da izgubi sve zbog osobe koja je fizički nasrnula na nju, pa ju je upitalo da konačno obrazloži razloge zbog kojih je odlučila da napusti Zadrugu.

Da li je ovo tvoja odluka ili ti je juče slučajno nametnuta? - Drvo je željelo da čuje konačan odgovor.

- Ne, ja sam odlučila! Bez obzira što on nije tu. Za mene važi dogovor. Ako sam juče rekla da se odričem svega, to je to, ja ne odustajem. Rekla sam ti malo prije, za mene ljubav nema cijenu! Ovde ne postoji ni jedan jedini razlog da ja ostanem - rekla je Suzana.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.