x

Suzana totalno pukla: Nakon Mikije diskvalifikacije htjela da ide za njim!

U toku rasprave sa Suzanom Perović, Miki Đuričić joj je udario šamar, a potom udario štakama Nadeždu Biljić dok je išao ka kapiji velelepnog imanja u namjeri da ga napusti.

Kada je stiglo pismo Velikog šefa da je on diskvalifikovan zbog agresivnog ponašanja, ona je htjela da za njim napusti rijaliti. Lepi Mića je smirivao na sve načine dok je ona govorila kako ne želi da ima bilo šta više sa pčelarom.

- Ne postojimo više mi. Ne mogu više ovdje. Hoću da izađem odavde. Nemam više ništa sa njim. Nema nas više. Miki i ja ne. Ne mogu da se smirim. Ovo u životu nisam doživjela. Ne znam ni što je udario Nadu, unutra sam bila. Nije mi jasno što nju. Ja sam popila šamar i rekla sam da se vrati. Svi ćete otići da spavate, ja ću da odem, - majke mi... - ronila je suze Suzana.


- Suzana, ovo je televizija, moraš da se smiriš. Misli na djecu, misli na sebe, ne pravi greške. Znam da ti se ide. Kao sestri ti govorim. Napravila si problem jer si neraspoložena sa njim, a Zlata ti dođe i vi se smijete i uživate. To njemu smeta. Vaša ljubav može kobno da se završi. Biće sve okej za tebe, smiri se. Odmori. Moraš hladne glave da razmisliš - smirivao je Mića Suzanu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.