x

emotivan oproštaj

Suze, baklje i sirene za Mateja u Splitu! Otac: Hvala! Ovo čovjeka čini čovjekom! (Foto)

U Splitu je danas sahranjen Matej Periš. Sprovod je organiziran u krugu obitelji i bliskih prijatelja. Otac Nenad Periš jučer je zahvalio svima na podršci, ali je zamolio da sprovod ne bude popraćen kao javni događaj.

Foto: Index.hr/FAH/MIROSLAV LELAS/PIXSELL

Večeras se za Mateja Periša održao i veliki oproštaj na splitskoj Rivi. Oproštaj su organizirali Periševi prijatelji. S obzirom na to da je Matej bio veliki obožavatelj mora, a ljeti je radio i kao skiper, veliki oproštaj organiziran je u trajektnoj luci gdje je više desetaka brodova u isto vrijeme zatrubilo njemu u čast, prenosi Index.


Foto: Index.hr/FAH/MIROSLAV LELAS/PIXSELL

U oproštaju je sudjelovao i brod Jadrolinije.

Brojni Splićani su se okupili na Rivi kako bi rekli posljednje zbogom Mateju. Upalili su baklje i gradom se zaorio gromoglasan pljesak. Zatim su se pomolili. Na jednoj od brodica nalazio se i Matejev otac. Zahvalio je svima.


"Hvala vam svima, pokazali ste veliko srce. Ovakva potpora čovjeka čini čovjekom", rekao je Nenad Periš.

"Osjetili smo da to trebamo napraviti, a sigurni smo da bi i on to volio nakon tisuća i tisuća poruka i lijepih riječi koje su mu na društvenim mrežama ostavljali njegovi Splićani, kao i građani diljem regije. Svako ko želi neka sutra navečer dođe u grad.


Želimo ga dostojanstveno ispratiti, u nadi da će zauvijek biti tu među nama i gledati nas s nekog boljeg i ljepšeg mjesta. Hvala mu što je bio prijatelj kakvog smo samo poželjeti mogli. Niko od nas nikad ga neće zaboraviti", kazao je jedan od Matejevih prijatelja pred organizirani događaj na Rivi u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Index.hr
Foto: Index.hr/FAH/MIROSLAV LELAS/PIXSELL

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.