x

tata veljko u suzama

Suze i drama: Bogdana Ražnatović pustila kamere na svoj porođaj, ovi prizori će vas potresti! (Video)

Porodica Ražnatović, kako je svima poznato, prije samo nedjelju dana postala je bogatija za još jednog člana. Naime, 17. aprila, na drugi dan Uskrsa, Cecina snajka podarila je njenom sinu Veljku drugog sina koji je ponio staro srpsko ime Krstan. 


Porođaj Bogdane Ražnatović protekao je u najboljem mogućem redu, mališan je na svijet došao carskim rezom u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a po izlasku iz porodilišta, ponosna mama sve je zasjenila svojom figurom i predivnom energijom kojom je plijenila.


Budući da je porođaj Bogdane Ražnatović već danima glavna tema u medijima, mnogi su znatiželjni da saznaju kako je sve izgledalo, a upravo to, kao i najnovija dešavanja u porodici Ražnatović imaćete prilike da vidite u novoj, 31. epizodi, dokumentarno-igranog show programa "Ceca show" koji se emituje ovog petka od 21:45 časa na Mts kanalu 115 Blic Tv-a.


Od trenutka kada je Bogdana otišla u privatno porodilište, kamere su sve vrijeme pratile članove najpoznatije porodice na Balkanu, te će gledaoci imati prilike da vide šta se sve dešavalo u bolnici, kako je protekao porođaj, ali i kako je izgledalo slavlje u velelepnoj vili u ulici Ljutice Bogdana broj 3 koje je trajalo do kasno u noć.


U spomenutom serijalu kamera Blic televizije imala je prilike da ekskluzivno zaviri u salu gdje se odvijao porođaj Bogdane Ražnatović i zabilježi veoma interesantne kadrove.

- Skoro 4200 g, 54 dugačak. Lijep, jedar, najljepši! Kako mogu da se osjećam, mogu da poletim. Presrećna sam, ovo je blagoslov od Boga. Na današnji dan je i moj pokojni suprug rođen, danas je Krstan. Neka mu je na zdravlje, na sreću. Drugi dan Uskrsa. Sve moguće lijepo što je moglo da se desi, desilo se - ne skrivajući najljepše emocije rekla je Ceca nakon što je dobila unuka.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.