x

Suze u Fitness centru RUN: Trenerici Vlasti Delić zbog odlaska u inostranstvo priređeno iznenađenje života!

U zeničkom Fitness centru RUN se ispisuju samo lijepe priče! Boravak u ovom prostoru nije samo vježbanje na najmodernijim spravama, postizanje forme u rekordnom vremenu, već i ono najdragocjenije - sklapanje prijateljstava. Da su tamo uistinu posebna i jedinstvena druženja pokazatelj je slučaj sa profesionalnom fitness trenericom Vlastom Delić, koja uskoro odlazi u inostranstvo, zbog čega su joj članice ovog centra odlučile upriličiti iznenađenje života.

Fitness RUN Zenica

Multiplex Ekran Family centar - Trg Alije Izetbegovića 86

+387 62 81 77 11

Vlasta Delić je profesionalna trenerica. Proteklih godinu i po dana, od otvaranja Fitness centra RUN Multiplex Ekran Family centru je vodila treninge Zumbe, Aerobika, Cardio Mix-a i Pilatesa. Na svojim druženjima je uvijek imala maksimalan broj članica, a svako novo druženje među njima je donosilo i novu lijepu priču, te su svi međusobno postali više od poznanika. Zahvaljujući Vlasti, svi su postali prijatelji. 

 

S obzirom na to kako Vlasta odlazi u inostranstvo, gospođe i djevojke koje je trenirala, odlučile su da joj prirede iznenađenje. Tako su uz odobrenje menadžmenta najboljeg fitness centra u BiH - Fitness centra RUN, umjesto predzadnjeg treninga upriličile gala ispraćaj.

 

U dijelu fitnessa, gdje se održavaju treninzi postavile su stolove, donijele piće, grickalice, tortu i napravile gala ispraćaj za svoju trenericu Vlastu. Uz to su joj uručile i nekoliko poklona, koji će je podsjećati na divno vrijeme provedeno sa njima. 

 

Inače, treninzi zumbe, pilatesa, aerobika i cardio mix-a u Fitness centru RUN se nastavljaju i dalje, i to uz trenera po želji djevojaka i gospođa, a po Vlastinoj preporuci.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.