x

original i skupo

Svaka bi ga poželjela za muža: Pogledajte šta je Dragana Mirković dobila od supruga za 8. mart! (Foto)

Pjevačica Dragana Mirković je za prošli osmi mart od svog supruga dobila luksuzan automobil kao poklon, a nakon toga su otišli na putovanje na Maldive. Ove godine je dobila još jedan luksuzni poklon – „Luj Viton“ torbu, što je mnoge žene ostavilo bez daha. 

Dragana se javno zahvalila i pohvalila ga je za izbor. Fanovi su joj čestitali na divnom braku i poručili joj da je prava srećnica što ima tako nježnog i pažljivog muža.

Dragana Mirković i Toni su se 28. septembra 2000. godine u Beču zakleli na večnu ljubav, a njihov brak je bio bez ikakvih skandala.


Ona je napustila svoju zemlju, porodicu i karijeru zbog ljubavi, a bila je uvjerena da će njena karijera biti okončana. Ipak, pjevačicinim odlaskom iz Srbije je prethodilo teško odlučivanje i odlazak iz prelijepe kuće u pedeset kvadrata.


Međutim, to joj nije bio najveći problem, već što je Toni bio više zainteresovan za vožnju dobrog automobila, nego za život u kući. Publika joj ipak ipak nije dozvolila da se povuče sa scene, pa je nastavila da pjeva. Ova ljubavna priča predstavlja veliku prekretnicu u njenom životu, a njih dvoje su uspjeli da ostvare svoju ljubav iako je bila teška.


Dragana Mirković je 2004. godine obilježila dvadeset godina karijere kao folk pjevačica. U tom periodu je napravila četvorogodišnju pauzu koju je iskoristila da rodi oba djeteta. Međutim, nakon što je publika pokazala ogroman interes da sluša njene pjesme, Dragana je shvatila da joj je dužnost da se vrati muzici. Osim toga, shvatila je da je ljubav prema Toniju bila razlog zbog kojeg je otišla iz Srbije, ali se vratila muzici kako bi ispunila njihov zajednički san. Sjećanjem na ovacije koje su pratile svaki njen izlazak na scenu, pjevačica je shvatila da je njena ljubav prema publici ono što joj je u tom trenutku bilo najvažnije. Zbog toga je ona postala još hrabrija u namjeri da nastavi svoju muzičku karijeru.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Ekskluziv.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.