x

kraj ljubavi

Švaleraj neviđeni: Ovako je Karleušina pokojna majka govorila o Dušku Tošiću! (Video)

Jelena Karleuša je danas potvrdila da se razvodi od Duška Tošića. Posljednjih meseci nagađalo se o krizi u njihovom braku, a o tome koliki je Duško švaleraš pričala je i Jelenina pokojna majka Divna.


Divna je tada bila u rijalitiju "Akademija debelih", gdje je u razgovoru sa pjevačicom Zoricom Marković, pričala o nevjerstvu u kćerkinom braku.

- Znaš, Duško je švaleraj neviđeni. Boli me uho, samo neka je ona meni živa i zdrava. Pogotovo mi se sviđa ovaj dio "bogati Amerikanac - odgovorila je tada Divna Markovićevoj koja joj je prenijela riječi vidovnjaka kako će se Jelena razvesti i udati za bogatog Amerikanca, kom će roditi kćerku.


- Navodne izjave moje majke u vezi sa mojim suprugom, udajom za Amerikanca, itd. su najobičnija IZMIŠLJOTINA. Tako nešto nigdje NIJE emitovano - pisala je JK, a tad je tv "Pink "objavio saopštenje:


- Divna Karleuša je izjavila ono što je postalo dostupno medijima. To je djelimično emitovano prekjuče, a sinoć su gledaoci imali priliku da vide nastavak razgovora između Divne i Zorice Marković, u kome se čula i sporna rečenica o Tošiću – stajalo je u saopštenju pres službe televizije "Pink".

- Svako ko pogleda sporni snimak gdje moja majka priča o Dušku vidjeće da je pilog zlonamjerno izmontiran, nedostaju dijelovi i sve je nelogično - pisala je Karleuša tada.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Novosti.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.