x

Sve će prštati od luksuza: Trudna Bogdana 10 dana pred veliku svadbu sa Veljkom Ražnatovićem uradiće ovo!

Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović vjenčaće se 24. novembra u Beogradu, a mlada će prije svadbe imati djevojačko veče, koje su za nju pripremili njeni najbliži.

Veljkova vjerenica, koja je u drugom stanju, će tačno deset dana prije svadbe, 14. novembra, proslaviti djevojačko veče u jednoj vili na Zvezdari. Kako se navodi, riječ je o luksuznoj vili koju pjevači često iznajmljuju za snimanje spotova, a za organizaciju djevojačke zabave zadužene su Bogdanine sestre Nataša i Bojana, buduća kuma i drugarice.

Podsjetimo, pripreme za veselje koje će okupiti oko 500 zvanica su u punom jeku, a Ceca je sa oduševljenjem prihvatila ideju da trudna izabranica njenog sina tokom crkvenog obreda obuče haljinu koju je ona nosila na vjenčanju sa Željkom Ražnatovićem Arkanom prije gotovo 25 godina.


Veljku će kum biti dugogodišnji drug sa Kipra, dok je Bogdana za kumu odabrala najbolju drugaricu iz djetinjstva. U dogovoru sa Cecom, Bogdana i Veljko su odlučili da ispoštuju tradiciju i stare srpske običaje.

"Prije vjenčanja i svadbenog veselja Ražnatovići će se uputiti u Titel po mladu, a prije njene kupovine svatovi će morati da obore jabuku ispred porodičnog doma Rodića. Nakon toga zakazano je crkveno vjenčanje, a ceremonija će biti održana u Hramu Svetog Save", zaključio je izvor.

Folk zvijezda Svetlana Ražnatović postarala se za muziku na predstojećem vjenčanju, a pored orkestra Ace Sofronijevića i pjevačice Aleksandre Dabić, goste će zabavljati i mlada zvijezda “Granda” Aleksandra Mladenović.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.