x

SVE CIJENE SU IZRAŽENE U EURIMA! CJENOVNIK SANDRE MEDUZE: Starleta otkrila koliko naplaćuje usluge koje pruža!

Starleta Sandra Meduza bila i više nego raspoložena da razgovara o uslugama koje pruža, kao i cijenama istih. Meduza je prije dvije godine kada je bila u jeku popularnosti, javnosti pružila uvid u njen cjenovnik i pokazala se kao tvrd pregovarač.

Na pitanje šta sve ljudi rade da bi došli do nje i kakve usluge traže, Sandra je dala očekivani odgovor, a to je da joj najviše nude novac za s*ks.

- Neki nude od 200 do 500 eura, i to su uglavnom naši ljudi. Bilo je i nekoliko stranaca koji su mi ponudili hiljadu do dvije eura, ali ja ne pristajem na takve ponude - rekla je starleta.


Ona ima utvrđene tarife za mnoge svoje usluge, a evo u kom se opsegu kreću cijene:

U slučaju da želite neku njenu s*ksi fotku izdvojite 100 eura. Ukoliko vam je to puno ona bi mogla da vam ponudi kratki snimak u donjem vešu koji košta duplo manje.

Što se dopisivanja putem poruka tiče u Sandrinom cjenovniku je jasno: "Ko uplati kredit taj će moći da se dopisuje", a pored toga je i uslov da Sandra ima slobodnog vremena, koje bi izdvojila za vas.

Ako želite da je izvedete na večeru, koju vi platite, izdvojite jednu zelenu.

Njena g*za kao reklama košta 300 eura, dok onaj ko želi da je iznajmi na 12 sati treba da spremi 450 eura, ali ne bi trebalo previše da se nada jer s*ksa ne bi bilo. Za tu cijenu dobijate pogled na nju i naravno razgovore koje Sandra Meduza može da vam ponudi.


(Alo.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


stab je ovo.Daj ne plasite narod ovim slikama