x

druga strana priče

Sve je plaćeno, osim sale, blokiran nam je kineski račun u banci: Manekenka progovorila o prevari vijeka, tvrdi da je sve laž!

Vijest da su svjetski poznati maneken Karlo Švonja i njegova žena, manekenka Emilija Selaković, organizovali svadbu prethodnog vikenda u ivent centru u Beogradu, a da ceh od oko 15.000 eura nisu platili, odjeknula je kao bomba.

Nakon tvrdnji vlasnice firme za organizaciju vjenčanja da je gala svadbena ceremonija bila organizovana kako dolikuje, a da su manekeni nestali kada je sve trebalo da se plati, za Kurir se oglasila mlada.

Emilija tvrdi da su sve troškove uredno platili, osim sale, jer im je bankovni račun iz Kine bio blokiran. Naime, njen suprug živi u Kini te zbog toga tamo ima otvoren račun.


- Svadba se zaista održala 19. novembra. U sali su bili angažovani i neki drugi ljudi, između ostalih i ta dekoracija, torta... Plaćeno je apsolutno sve do posljednjeg dinara, osim sale. Na dan svadbe, prije vjenčanja, zbog velikih troškova, suprugu je blokirana kartica, čiji je račun u Kini. Tog jutra, kad je trebalo da platimo salu, saznali smo da to ne možemo da uradimo, jer je kartica bila blokirana u tom momentu. Pokušali smo s njima da se sve dogovorimo, ali nismo uspjeli. Oni su tu dolazili na ideje da nam uzmu automobil, telefone i nakit, otprilike sve što je vrednije su htjeli da nam uzmu. Držali su nas tamo do 22 sata. Tražili smo od njih da zovu policiju i da riješimo taj problem - priča Emilija, pa nastavlja:


- Pošto smo bili premoreni, a ja sam u petom mjesecu trudnoće, bila je vrlo stresna situacija. Policija je došla, napravila je zapisnik. Rekli su da je situacija čista i da jedino što oni mogu da urade jeste da podnesu privatnu tužbu. Mogu da pozovem svakog čovjeka koji je bio zadužen za organizovanje svadbe i da potvrde da je sve plaćeno. I rentakar, i šminka, frizura, nokti, torta. Vraćena je i vjenčanica - tvrdi manekenka, koja je za svoje tvrdnje poslala i dokaz u vidu poruka.

Kako je vlasnica vjenčanja istakla da je mlada izmislila i trudnoću, Emilija tvrdi da je i to velika laž.


- Imam dokumenta, ličnog doktora koji vodi trudnoću. Tu noć kad su sve to objavili na Instagramu završila sam u bolnici. To je bio toliki stres u ta tri dana, toliko maltretiranje, prijetnje. Poslaću vam prepiske s Vajbera koje mi je vlasnik slao - teške vulgarnosti, izmišljotine i za mene i za supruga. Nema kraja izmišljanju. Shvatam sve - mi nismo ispoštovali dogovor, trebalo je to da platimo, ali prosto, nije bilo do nas. Nismo imali za cilj da nekog isprovociramo, niti nam ovo treba. Sve je otišlo u pogrešnom smjeru. Čovjek je počeo da prijeti, vrijeđa, policija se umiješala. Katastrofa! Mi i dalje stojimo iza toga da ćemo trošak koji smo napravili da platimo. Od stresa niti spavam niti jedem - poručila je Selakovićeva.


Emilija ističe i da je laž da ju je suprug pretukao, kao i da je sve bila farsa za javnost.

- Mene niko nije pretukao. Mi smo izašli iz sale na after. Bili smo tamo dva sata. Tamo rade moji prijatelji, nema teorije da bi se tako nešto dogodilo. Uredno smo se vratili, kumovi su bili s nama. Postoje snimci. Oboje smo sjedili do 10 uveče, nisu nam dali da idemo taj dan, suprug je htio da ode do banke da vidi šta može da se uradi - zaključila je Emilija za Kurir.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.