x

Sve mu je uzela: Zilha preko veze uspjela da se razvede od Edisa, a evo šta će biti sa djecom!

Kako saznaju mediji, Zilha je povukla veze u Novom Pazaru i uspjela je da se razvede od Eda bez njegovog prisustva.

Osim što više nema ženu, on nema ni firme a ni pare. Takoreći, ostao je bez ičega.

O svemu ovome detaljno je govorila Tarina mama, Mira Simov koja je redovno u kontaktu sa Zilhom.

- Zilha potiče iz moćne i bogate porodice. Kad bi ušla u rijaliti, Eda ne bi ni pogledala, ali ona to sebi neće da radi, neće da se ponižava - započinje Mira i nastavlja:


- Edo je javno rekao da može da ima četiri žene, ali Zilha to ne dozvoljava. Zato se Zilha iselila iz njegove kuće sa troje djece i zakonski se razvela. Njena porodica je taj proces ubrzala i sredila da se sve riješi što prije da bi ona vratila djevojačko prezime, i da je više niko ne povezuje sa tom brukom od Eda. E sad, Novi Pazar funkcioniše kao i Turska, žena može da ode iz kuće ali ne i djeca. Ali i za to se Zilha pobrinula uz pomoć svojih moćnih veza! Tako da djeca ostaju kod nje, a Edo može da ih viđa kada hoće - rekla je Tarina mama.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE KOMPANIJE Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texas u SAD-u. Trenutno sam udovica s troje djece i zaglavila sam u financijskoj situaciji u aprilu 2018. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim propalicama tamo koje ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro da ih više ne čujete, učinili su mi to dva puta prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen u roku od 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zainteresovani ste za zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete mu se obratiti putem e-maila ……… ([email protected]) Bez kreditnog čeka, nema prodavača sa samo 2% kamate i boljim planovima otplate i Ako želite da se obratite bilo kojoj firmi u vezi sa osiguravanjem zajma bez obezbeđenja, obratite se gospodinu Davidu Wilsonu danas za vaš kredit Nude sve vrste zajma koje nude Kratkoročni zajam (5_10 godina) Dugoročni zajam (20_40) Zajam za medijski termin (10_20) Oni nude zajam poput Zajam za dom ............., Poslovni zajam ........ Dug kredita ....... Studentski zajam .........., Zajam za pokretanje posla Poslovni zajam ......., zajam kompanije .............. itd Email .......... ([email protected]) Kada je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je financijski zajam David Wilson pravo mjesto, molim vas, recite mu da sam vam gospođa Linda McDonald usmjerila sreću ................... ....