x

biznis u novom sadu

Sve o tajnom biznisu Lepe Brene: Ima jahtu, skupa kola, prodaje čarape, ali ovaj kiosk ne da nikom i kad je u gubitku!

Pjevačica Lepa Brena pored toga što je jedna od najvećih zvijezda na našim prostorima, uspješna je i kada je biznis u pitanju.

Doskorašnja vlasnica gigantske muzičke produkcije, Lepa Brena davne 1993. otvorila je mali kiosk brze hrane u Novom Sadu, u kojem se prodaju pljeskavice, ali je tek od prodaje produkcijske kuće riješila da se ostvari i u ovom poslu.


– Iako svi znaju da je Brena prodala “Grand produkciju”, rijetko ko zna da ona ima drugi biznis, kojem se sada očigledno više posvetila – pljeskarnicu. Punih 29 godina u centru Novog Sada posjeduje taj lokal, na kojem se prodaju pljeskavice i druga brza hrana, pa joj je to sada dobrodošlo da nastavi da bude gazdarica – rekao je izvor blizak pjevačici jednom prilikom.


Inače, ispred breze hrane koju drži Brena snimaju se i slikaju tiktokeri.

Podsjetimo, Kurir je prije nekoliko godina došao do podatka da je gazdarica "Granda" još od 1993. godine vlasnica malenog kioska u Bulevaru oslobođenja u centru Novog Sada!


Prema podacima iz APR, u 2013. godini njena "pljeskara" zabilježila je gubitak od 870.000 dinara. To je iznos zbog kojeg bi i mnogo veće firme stavile ključ u bravu, pa je čudno zašto to nije uradila i ona, jer je kiosk registrovan kao mikropreduzeće sa šestoro zaposlenih.

Sa gubitkom od 438.000 dinara završila je 2015. godinu, dok je 2017. okončala sa nevjerovatnih 1.421.000 dinara u minusu. Jedino je, prema dostupnim informacijama iz Agencije za privredne registre, 2018. godine prihodovala, i to 42.000, dok je 2016. zaradila 21.000 dinara.

.

.

Izvor: Blic 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.