x

zdravstveno stanje ane nikolić se pogoršalo

Sve palo na Rastu: Ana Nikolić mora hitno na liječenje!

Ana Nikolić se suočava sa velikim izazovom u vezi sa bivšim mužem Stefanom Đurićem Rastom, jer joj je zdravlje ozbiljno ugroženo, dok bi Rasta trebalo da preuzme dio obaveza vezanih za njihovu kćerkicu Taru. 

Ana je otkrila da se udala za Rastu iz ljubavi, ali, kako kaže, to je bilo nepromišljeno, pa se njihov odnos sada mijenja iz dana u dan. Iako se trude da budu dobri saradnici, Ana ne želi da mu da drugu šansu za emotivni odnos.


Ona ne želi da mu ćuti, pa kad nešto što se pjevačici ne dopada, ona će odreagovati odmah. Ana ne želi da se ponovo uda za Rastu, jer je sagledala da se njih dvoje nisu uspjeli da uspostave emotivni odnos.


Njen zdravstveni problem sa pankreasom je bio veoma ozbiljan, a u međuvremenu je dobila koronu, pa joj je tu dodatno oslabio imunitet. Ovo je dovelo do još ozbiljnijih posljedica na njen pankreas. Sada će morati da prođe kroz intenzivan proces detoksikacije, što će biti zvanično odrađeno kao liječenje. Tretmani će biti veoma skupi, a klinika se nalazi u Austriji, gdje će pjevačica da ide u oktobru.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Ekskluziv.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.