x

Sve spremno za 22. decembar: Saša Kovačević održao konferenciju u Sarajevu! (GALERIJA)

Pjevač Saša Kovačević je za kraj decembra najavio spektakl u sarajevskoj Zetri. Medijima je na pres-konferenciji rekao da se mnogo raduje susretu s publikom, koju je do sada viđao samo na svojim nastupima u manjim klubovima glavnog grada Bosne i Hercegovine.

PR koncerta Ajla Arifović i Saša Kovačević

- Zetra je idealan potez zato što na koncert mogu doći svi, bez obzira na godine. Do sada je ta praksa bila potpuno drugačija jer su moji nastupi bili održavani isključivo u klubovima ovog prelijepog grada - naveo je Kovačević.

Na pres-konferenciji je navedeno i to da će koncert u Sarajevu započeti velikim hitom „Bez tebe me nema“.


Kada su u pitanju gosti na koncertu, pjevač nije htio iznositi više detalja te je naglasio da će publika uživati uz sve one koji se pojave tu noć.

- Ovo smatram velikim projektom, koji ću odraditi iz ljubavi, nema tu apsolutno razloga za strah od publike - kaže Kovačević.


Oduševljen je što je došlo vrijeme velikog spektakla u Zetri, a otkrio je i to da mu je jedna od želja ponoviti koncert u skorije vrijeme.

Rekao je da se, nakon koncerta od dva sata, dovoljno jednom vratiti na bis, a ukoliko bude potrebno, ponovit će neke pjesme. Publika će moći uživati tu noć od 20 sati pa sve dok pjevača bude nosila dobra energija.


Na kraju pres-konferencije zahvalio je svima koji su došli na druženje povodom najave ovog velikog spektakla koji nas očekuje za nekoliko dana.


Foto: Mirnes Mašić/
Izvor: Avaz


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.